Κάθε αρχή και έξυπνη στις σπουδές: Εξοπλίζοντας εύκολα και οικονομικά το φοιτητικό σπίτι


Για τους περισσότερους νέους, το ξεκίνημα της φοιτητικής ζωής συνιστά την έναρξη μιας από τις πιο ξεχωριστές περιόδους της ζωής τους.

Ουσιαστικά, συνιστά την αρχή μιας νέας πραγματικότητας κατά την οποία οι νέοι και οι νέες καλούνται να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο των ενηλίκων. Και μπορεί στα νέα ξεκινήματα, να συνηθίζουμε να λέμε και να ακούμε πως κάθε αρχή είναι και δύσκολη, ωστόσο, σε ό,τι αφορά στις σπουδές… κάθε αρχή είναι -και πρέπει να είναι- έξυπνη!

Σε ό,τι αφορά στη φοιτητική ζωή βέβαια, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αρχή γίνεται από το σπίτι, το πρώτο εκείνο «καταφύγιο» ανεξαρτησίας και τη βάση για τα πρώτα φοιτητικά ξενύχτια συντροφιά με την παρέα ή τα βιβλία, τις σημειώσεις και τον υπολογιστή. Η αλήθεια είναι πως κάποτε, το νέο σπίτι αποτελούσε ένα μεγάλο, δύσκολο και σε αρκετές περιπτώσεις ακριβό εγχείρημα για τις περισσότερες οικογένειες. Εν έτει 2020 όμως, οι επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας είναι όχι μόνο περισσότερες, αλλά την ίδια ώρα πιο έξυπνες, λειτουργικές και οικονομικές. Προκειμένου να γίνει, λοιπόν, αυτή η αρχή όσο πιο εύκολη, οικονομική και έξυπνη γίνεται, είναι σημαντικό για τους νέους σπουδαστές να επενδύσουν στην τεχνολογία, τις κατάλληλες οικιακές συσκευές και φυσικά, να «κυνηγήσουν» τις πιο έξυπνες προσφορές.

Κάθε αρχή και έξυπνη στις σπουδές, λοιπόν, και ο μίνι οδηγός που ακολουθεί, μπορεί να αποτελέσει τη βάση για την οργάνωση του φοιτητικού σπιτιού σήμερα. Ιδού τι δεν πρέπει να λείπει από ένα φοιτητικό σπίτι το 2020. Οι απαραίτητες προσφορές, οικιακές συσκευές και tech επιλογές που μπορούν να διευκολύνουν και να κάνουν περισσότερο έξυπνη και διασκεδαστική την καθημερινότητα των φοιτητών.

Οι οικιακές συσκευές σε πρώτο πλάνο

Οι πρώτες και πλέον απαραίτητες αγορές για κάθε φοιτητικό σπίτι είναι εκείνες που αφορούν στις οικιακές συσκευές. Οι επιλογές είναι πολλές όμως, όλοι γνωρίζουμε ως ένα βαθμό ποια είναι τα προϊόντα που δεν δύνανται να απουσιάζουν από ένα νέο σπίτι και τα οποία καλούμαστε να προμηθευτούμε από την πρώτη κιόλας στιγμή: Από ψυγεία μέχρι κουζίνες και φούρνους και από πλυντήρια μέχρι σκούπες, καφετιέρες, βραστήρες, τοστιέρες, συσκευές σιδερώματος και φυσικά, φουρνάκια. Για να κάνουμε πιο έξυπνα και οικονομικά τις αγορές μας στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια, είναι σημαντικό να πραγματοποιήσουμε σε πρώτο στάδιο μία έρευνα αγοράς, προκειμένου να ανακαλύψουμε τα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες και το budget μας και αφού τα καταγράψουμε, να αναζητήσουμε online τις καλύτερες προσφορές που «τρέχουν» σε καθεμιά από τις κατηγορίες που μας ενδιαφέρουν. Η λίστα με τις ανάγκες και τις προσφορές που θα ετοιμάσουμε, θα μας βοηθήσει να προμηθευτούμε με τα απαραίτητα, δίχως να ταλαιπωρηθούμε και χωρίς να βγούμε εκτός προϋπολογισμού.

Οι προσφορές που ξεχωρίσαμε: Στη δική μας, online αναζήτηση των τοπ προσφορών για τις οικιακές συσκευές του σύγχρονου φοιτητικού σπιτιού, στη Media Markt εμείς ανακαλύψαμε φέτος μία πληθώρα επιλογών και λύσεων. Από μία IZZY SMART Inox τοστιέρα σε έναν Juro-Pro φούρνο μικροκυμάτων και μεταξύ άλλων, μία ηλεκτρική κουζίνα και ένα πλυντήριο ρούχων United σε εξαιρετικές τιμές.

Δημιουργώντας το πιο έξυπνο home office

Σύγχρονο και έξυπνο φοιτητικό σπίτι δίχως τεχνολογικά εργαλεία και gadgets, δεν υπάρχει. Τα καλά νέα είναι πως σήμερα, κυκλοφορούν στην αγορά tech συσκευές που μπορούν να μετατρέψουν κάθε χώρο του σπιτιού σε έναν high tech παράδεισο και να διευκολύνουν τη ζωή μας, ανεβάζοντας δε το επίπεδο της διασκέδασης ψηλά. Αρκεί να αναλογιστούμε πως εν έτει 2020 οι καθημερινές μας υποχρεώσεις μπορούν να οργανωθούν μέσα από ένα smartphone για να κατανοήσουμε πόσο πολύ μπορεί να αναβαθμίσει τη ζωή μας η τεχνολογία -ειδικότερα αν πρόκειται για τη ζωή ενός νέου φοιτητή. Για να είναι, λοιπόν, η κάθε αρχή στις σπουδές και έξυπνη, είναι σημαντικό να εξοπλίσουμε το φοιτητικό καταφύγιο με τους απαραίτητους τεχνολογικούς «συμμάχους» για τις φοιτητικές υποχρεώσεις και φυσικά, τη διασκέδαση. Ένα home office κρίνεται, άλλωστε, κάτι περισσότερο από σημαντικό στις μέρες μας. Την περίοδο που διανύουμε, δηλαδή, κατά τη διάρκεια της οποίας το digital learning έχει γίνει ο «κανόνας» στην εκπαίδευση, είναι σημαντικό να μεριμνήσουμε εκ των προτέρων για τα tech προϊόντα τα οποία κάνουν πιο εύκολες και αποτελεσματικές τις ακαδημαϊκές προσπάθειες των νέων. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από έξυπνες τηλεοράσεις και tablets, την περίοδο που διανύουμε καλούμαστε να βρούμε και να προμηθευτούμε με τα πλέον σύγχρονα laptops και φυσικά, με desktop επιλογές, monitors και printers, δηλαδή με τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό για έναν φοιτητή σήμερα.

Οι προσφορές που ξεχωρίσαμε: Τα περισσότερα καταστήματα έχουν αυτή την περίοδο ειδικές «φοιτητικές» προσφορές και το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να φροντίσουμε να τις εκμεταλλευτούμε προς όφελός μας. Στις προσφορές που «τρέχουν» πάνω σε είδη τεχνολογίας για το φοιτητικό σπίτι αυτές τις ημέρες, εμείς ανακαλύψαμε στη Media Markt tech προϊόντα σε εξαιρετικές τιμές, όπως το APPLE iPad 7gen, HP Desktops, LG Party Systems και μεταξύ άλλων, laptops όπως το HP Pavilion 13-an1006nv 13.3″.

Κάθε αρχή και έξυπνη στις σπουδές, λοιπόν, αλλά για να συμβεί αυτό, είναι σημαντικό να κάνουμε εγκαίρως την απαραίτητη έρευνα αγοράς που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες κάθε σύγχρονου φοιτητή και φυσικά, να ανακαλύψουμε τις κορυφαίες εκείνες προσφορές, οι οποίες θα μας επιτρέψουν να εξοπλίσουμε πλήρως και κυρίως, έξυπνα και οικονομικά το φοιτητικό σπίτι. Από την επιλογή του καλύτερου φούρνου μικροκυμάτων στην εύρεση του πλέον λειτουργικού ψυγειοκαταψύκτη και τη δημιουργία του πιο έξυπνου home office. Διότι μαζί με ένα νέο σπίτι, έρχεται και μία νέα ζωή. Και το σίγουρο είναι πως εν έτει 2020, κάθε νέος θέλει να γίνονται όλα εύκολα, γρήγορα και με τον πιο in tech τρόπο!


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ