Ζάκυνθος: Μητέρα καταγγέλλει ότι το παιδί της λιποθύμησε στο σχολείο επειδή φορούσε μάσκα


Χτύπησε σήμερα Δευτέρα (14/09) το πρώτο κουδούνι στα σχολεία και οι μαθητές, υπό ιδιαίτερες συνθήκες, μπήκαν στις σχολικές αίθουσες

Από αυτή την νέα σχολική χρονιά, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν έλειπαν και κάποια παρατράγουδα, αφού υπήρξαν γονείς που πήγαν τα παιδιά τους χωρίς μάσκες, παρά τις ρητές εντολές των Υπ. Υγείας και Παιδείας.

Οι αρνητές της μάσκας, δημιούργησαν σε κάποια σχολεία της χώρας, προβλήματα και επεισόδια, παίρνοντας την απόφαση να μην βάλουν στα παιδιά τους μάσκα ακόμα και αν αυτό σήμαινε ότι θα πάρουν απουσία.

Παράλληλα, όπως υποστηρίζει μία μητέρα στην Ζάκυνθο η κόρη της, η οποία πηγαίνει στην πρώτη τάξη του δημοτικού, λιποθύμησε όταν βγήκε για τον αγιασμό στο προαύλιο του σχολείου.

«Έτυχε και ήμουν απ’ έξω και με φώναξε κάποιος άλλος γονιός», υπογράμμισε η μητέρα της και πρόσθεσε: «Πήγα και είδα το παιδί, το οποίο συνέχιζε να φορά τη μάσκα παρόλο που είχε λιποθυμήσει και ήταν κάτασπρο σαν πανί. Εγώ διαφωνώ κάθετα με τη χρήση της μάσκας και ειδικά σε μία αίθουσα τόσο μικρή, όταν βρίσκονται 20 παιδιά. Το περιστατικό το είδαν πολλοί γονείς που ήταν απ’ έξω, δεν ήμουν μόνη μου, μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Δεν μου άνοιγαν την πόρτα για να μπω στο σχολείο. Αναγκάστηκα να πηδήξω τα κάγκελα για να πάω στο παιδί μου και να του βγάλω τη μάσκα».

Δείτε όλα όσα είπε η μητέρα:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ