ΣΥΡΙΖΑ: Δείτε LIVE την παρουσίαση του νέου σήματός του


Παρουσιάζεται αυτή την ώρα από τον λογαριασμό του Αλέξη Τσίπρα στο facebook το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρωταγωνίστριες του νέου σήματος, είναι οι πανανθρώπινες αξίες «Ελευθερία» σε κόκκινο φόντο, «Αλληλεγγύη» σε πράσινο φόντο και «Δικαιοσύνη» σε κίτρινο φόντο και «Ισότητα» σε μοβ φόντο.

Δείτε LIVE την παρουσίαση:

Το νέο σήμα του ΣΥΡΙΖΑ

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, έδωσε ραντεβού σήμερα στις 11 με όλα τα στελέχη και τους φίλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ούτως ώστε να συντονιστούν την ίδια ώρα σε όλη τη χώρα μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο λόγος της ψηφιακής πρόσκλησης Τσίπρα, έγκειται στην αλλαγή σήματος για την Κουμουνδούρου, όπως τουλάχιστον υπονοείται μέσα από ολιγόλεπτα βίντεο που προβάλλονται τις τελευταίες ημέρες μέσα από τους λογαριασμούς του κ. Τσίπρα στα κοινωνικά δίκτυα.

Επιπλέον, στα γραφικά των βίντεο που επιμελήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ διακρίνεται με άσπρες γραμμές ένα αστέρι, καθώς το αρχικό έμβλημα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν το πεντάκτινο αστέρι, ως δηλωτικό ενότητας, μαζί με τρεις κυματίζουσες σημαίες: μια κόκκινη για την κλασική αριστερά, μια πράσινη για την οικολογία και μια μωβ για τα λαϊκά κινήματα.

Ταυτόχρονα, στα προωθητικά οπτικοακουστικά υλικά του ΣΥΡΙΖΑ σημαίνουσα θέση έχει το σύνθημα «#για_όλους», με την αξιωματική αντιπολίτευση να επενδύει στην «πλατιά απεύθυνση» του κόμματος σε ευρύτερα του εκλογικού της ακροατήρια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως είχε ανάγκη μία αλλαγή στο προφίλ και στη δημόσια εικόνα του, ξεκινώντας με τον ορισμό νέου Γραμματέα, νέου επικοινωνιακού επιτελείου και σήμερα νέας γραφιστικής ταυτότητας, σε μια προσπάθεια να αναταχθούν γρήγορα οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του κόμματος.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ