Apple: Δείτε live την παρουσίαση του νέου iPad και του Apple Watch


Ξεκίνησε στις 20:00 ώρα Ελλάδος η διαδικτυακή παρουσίαση των καινούργιων συσκευών και υπηρεσιών της Apple – Αγωνία για το αν απόψε θα παρουσιαστεί και το iPhone 12.

Σήμερα στις 20:00 ώρα Ελλάδας, βάσει του επίσημου προγραμματισμού, ξεκίνησε η διαδικτυακή παρουσίαση των καινούργιων συσκευών και υπηρεσιών της Apple.

Όπως είναι φυσικό, το ενδιαφέρον μονοπωλεί το λανσάρισμα του νέου μοντέλου iPhone χωρίς ωστόσο να έχει ανακοινωθεί ακόμα αν θα παρουσιαστεί απόψε στο κοινό.

Δείτε ζωντανά:

Ως εκ τούτου το κοινό, παραμένει σε αγωνία για το εάν το iPhone 12 θα αποκαλυφθεί σήμερα ή σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, περί τα μέσα Οκτωβρίου -σύμφωνα με τη σχετική παραφιλολογία.

Να σημειωθεί ότι είτε απόψε είτε μερικές εβδομάδες αργότερα, το iPhone 12 θα έχει δυνατότητες σύνδεσης με τον νέο, επαναστατικό τύπο δικτύου κινητής τηλεφωνίας και μεταφοράς ψηφιακών δεδομένων 5G.

Apple Watch και iPad

Το Apple Watch Series 6 αποτελεί το next-gen smartwatch της εταιρείας με ενσωματωμένο μετρητή οξυγόνου στο αίμα, αισθητήρα καρδιακών παλμών, 40 και 44mm watchfaces και AOD.

Επιπλέον, το Apple Watch SE στοχεύει τον ανταγωνισμό στην χαμηλότερη κατηγορία, όπου κυριαρχούν Fitbit, Xiaomi, Garmin, Huawei, Samsung κ.λπ. Θα έχει ενσωματωμένο GPS και θα έρχεται σε μεγέθη 40 και 44mm.

Το iPad Air 4 ή iPad Air 2020 θα έχει, μεγαλύτερο screen-to-body ratio και θα θυμίζει περισσότερο iPad Pro ενώ θα διαθέτει και Touch ID

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ