Φωτιά ΤΩΡΑ στην Πάτρα: Στα 3 χιλιόμετρα το μέτωπο της πυρκαγιάς


Φωτιές στην Ελλάδα – Όλες οι ειδήσεις: Τεράστια είναι η κινητοποίηση της πυροσβεστικής στα Συχαινά της Πάτρας.

Αυτή τη στιγμή, επιχειρούν δεκάδες Πυροσβέστες και η φωτιά φαίνεται να ελέγχεται σε κάποια σημεία της ωστόσο εκκενώθηκαν προληπτικά κάποια σπίτια.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης, ο οποίος βρίσκεται επί τόπου ανέφερε: «Μάχη με τις φλόγες δίνουν απόψε οι πυροσβεστικές μας δυνάμεις, στην περιοχή των Συχαινών της Πάτρας. Η προσπάθεια να μην επεκταθεί η πυρκαγιά είναι μεγάλη και το έργο τους συνδράμει η Πολιτική Προστασία και ο μηχανισμός της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Είμαστε όλοι εδώ για να νικήσουμε και σε αυτή την μάχη… Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το μέτωπο της φωτιάς είναι περίπου 3 χιλιόμετρα. Την ίδια στιγμή η μυρωδιά του καπνού έχει φθάσει στο κέντρο της Πάτρας.

Από την μία πλευρά το μέτωπο κατευθύνεται προς τα Συχαινά, όπου έχει δοθεί εντολή εκκένωσης των πρώτων σπιτιών του χωριού, και από την άλλη προς την Δραγώλενα. Στο σημείο επιχειρούν 20 οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 πυροσβέστες, ενώ έχουν ζητηθεί ενισχύσεις από άλλες περιοχές της Πελοποννήσου.

Με πληροφορίες από το thebest.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ