Κρήτη: Έστειλε την σύντροφό του στην Εντατική – Διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας


Η γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Ο άνδρας υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ!

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείο Ηρακλείου μια γυναίκα από τη Ρουμανία, την οποία φέρεται να ξυλοκόπησε βάναυσα ο Έλληνας σύντροφός της.

Ο 42χρονος άνδρας οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βαθμό κακουργήματος και πήρε προθεσμία να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Ο άνδρας ήταν αυτός που μετέφερε την γυναίκα αιμόφυρτη στο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον ξυλοδαρμό και ειδοποίησαν την αστυνομία, που τον συνέλαβε.

Ο ξυλοδαρμός αυτός δεν είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρώτος, καθώς το ζευγάρι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές. Ωστόσο η κατάσταση της γυναίκας αυτή την φορά είναι πολύ άσχημη και μάλιστα κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί καθώς φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις..

Ο συλληφθείς, όπως λένε οι πληροφορίες, όταν ρωτήθηκε γιατί την χτύπησε, φέρεται να υποστήριξε ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ!

Πηγή: cretalive.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ