Κακοκαιρία «Ιανός» – Κεφαλονιά: Κλειστοί οι παιδικοί σταθμοί στο δήμο Σάμης


Κακοκαιρία Ιανός: Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Λόγω του Εκτάκτου Δελτίου Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων με αρ. Πρωτ. 161099/ 16-9-2020 από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου – Δυτ. Ελλάδας & Ιονίου, ενημερώνουμε ότι οι μονάδες προσχολικής ηλικίας που ανήκουν στα διοικητικά όρια του Δήμου Σάμης, Παιδικός Σταθμός Πυλάρου (Φερεντινάτα) και Παιδικός Σταθμός Σάμης, θα παραμείνουν κλειστές, την Παρασκευή 18-9-2020.

Κλειστά τα σχολεία σε Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη

Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα, Παρασκευή 18/9, τα σχολεία της Ζακύνθου όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να πλήξουν το νησί. Την απόφαση έλαβε ο δήμαρχος Ζακύνθου Νικήτας Αρετάκης, ενόψει του μεσογειακού κυκλώνα «Ιανός». Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδιο ισχύει και για τα σχολεία σε Ιθάκη και Κεφαλλονιά.

Με ανακοίνωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Κεφαλονιάς και Ιθάκης, Σταύρος Τραυλός ενημέρωσε σχετικά με το κλείσιμο των σχολείων στην περιφέρεια του. «Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία λόγω κακοκαιρίας. Έχουν ενημερωθεί ήδη οι διευθύνσεις εκπαίδευσης».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ