Τι να δεις το σκ για να μη βαρεθείς μέσα στο σπίτι

Οι πιο ωραίες ταινίες για να μη βγεις από το σπίτι μιας και ο καιρός δεν είναι καλός. 

Παρασκευή σήμερα και οι προβλέψεις για τον καιρό αυτές τις μέρες δεν είναι σε καμία περίπτωση ιδανικές. Με τις περιγραφές που ακούς η παραμονή στο σπίτι φαντάζει ως ένα εξαιρετικό σενάριο που λογικά θα επιλέξεις. Όχι ότι χρειάζεσαι και πολύ για να πεις ότι θα βάλεις κάποια ταινία να παίζει στο λάπττοπ, έτσι όπως χαλαρώνεις με τα μαξιλάρια στην πλάτη κι ένα παγωμένο ρόφημα στο χέρι. Αλλά, τώρα, υπάρχει ένας πολύ ρεαλιστικός και πρακτικός ρόλος για να συμβεί αυτό.

Όλα καλά στη σκέψη. Θα τηλεφωνήσεις στις φίλες σου ή στον σύντροφό σου -Μπορεί να τον έχεις ήδη κάνει- και θα σκεφτείς το μενού που θα υπάρχει διαθέσιμο ώστε να συνοδεύσεις την ωραία προβολή. Γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς, κάτι χρειάζεται. Κάτι σε πίτσα; Fingerfood; Ένα σνακ; Να υπάρχει κάτι για τη στιγμή που η πείνα θα σου χτυπήσει την πόρτα.

Ώσπου έρχεται η ώρα του πρωταγωνιστή της βραδιάς: της ταινίας. Υπάρχουν «άπειρες» κυκλοφορίες, από τις πιο παλιές μέχρι τις πιο καινούργιες, ωστόσο, όταν θες κάποια, μπαίνεις στη διαδικασία να αναζητάς για αρκετή ώρα. Γι’ αυτό, λοιπόν, συγκεντρώσαμε μερικές παραγωγές ώστε να καλυφθούν όλα τα γούστα και τις διαθέσεις.

Δες τις ταινίες εδώ


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ