Καρδίτσα: Αγωνία για την οικογένεια της αγνοούμενης φαρμακοποιού – «Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη»

Κακοκαιρία: Έκκληση σε βοήθεια απευθύνει η οικογένεια της 43χρονης φαρμακοποιού που αγνοείται από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 μετά τις καταστροφικές πλημμύρες στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Παράλληλα, η οικογένεια ευχαριστεί τα κλιμάκια και τις δυνάμεις που επιχειρούν με αυταπάρνηση για την ανεύρεση της 43χρονης Ευδοκίας, συμπάσχοντας με την οικογένεια που αναζητά το παιδί της «μέσα σε τόνους λάσπης, κορμών δέντρων και άλλων φερτών υλικών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας:

«Μουζάκι, Καρδίτσας 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχαριστούμε όλα τα κλιμάκια και τις δυνάμεις που επιχειρούν στην αναζήτηση της Ευδοκίας μας καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες με αυταπάρνηση. Παρακαλούμε σεβόμενοι την τραγική θέση της οικογένειας, η οποία αναζητά απεγνωσμένα το παιδί της μέσα σε τόνους λάσπης, κορμών δέντρων και άλλων φερτών υλικών, να σταματήσουν τα ανεύθυνα σενάρια και όποιος μπορεί και όλοι μαζί να συνδράμουμε στην ανεύρεσή της με όποιον τρόπο, με κάθε μέσο. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη για εμάς. Ευχαριστούμε.

Εκ μέρους της οικογένειας της Ευδοκίας Πλακιά, αγνοούμενης από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στο Μουζάκι, Καρδίτσας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ