Κορονοϊός στο Ισραήλ: 17 νεκροί και 3.027 κρούσματα μόλυνσης σε 24 ώρες


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Το σύνολο των ανθρώπων οι οποίοι έχουν προσβληθεί από τον SARS-CoV-2 στο Ισραήλ έχει φθάσει πλέον τους 190.929, καθώς τις προηγούμενες 24 ώρες εντοπίστηκαν 3.027 νέα κρούσματα μόλυνσης, ανακοίνωσε τη Δευτέρα (21/9) το ισραηλινό υπουργείο Υγείας.

Το ίδιο διάστημα, οι θάνατοι εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού έφθασαν τους 1.273, καθώς υπέκυψαν στον COVID-19 ακόμη 17 άνθρωποι.

Ο αριθμός των ασθενών που βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση αυξήθηκε σε 653, από το σύνολο των 1.359 που νοσηλεύονται. Ο αριθμός των λεγόμενων ενεργών κρουσμάτων έφθασε τα 52.876, επίπεδο άνευ προηγουμένου.

Από την άλλη, οι άνθρωποι που έχουν αναρρώσει ανήλθαν στους 136.780, καθώς άλλοι 2.711 ασθενείς κρίθηκε πως αποθεραπεύθηκαν.

Νωρίτερα χθες, το υπουργείο Υγείας κήρυξε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης σε όλα τα νοσοκομεία του Ισραήλ, εξαιτίας της πρόσφατης ραγδαίας αύξησης της θνητότητας του COVID-19 και της υπερφόρτωσης του συστήματος.

Ανώτερο στέλεχος του υπουργείου προειδοποίησε ότι το σύστημα υγείας αναμένεται να φθάσει σε επίπεδο πληρότητας εντός εβδομάδων, αν όχι εντός ημερών. Ανακοίνωσε ότι δημιουργείται ειδικό επιχειρησιακό κέντρο για την παρακολούθηση της κατάστασης στα νοσοκομεία και για να δίνονται λύσεις στα προβλήματα που ενσκήπτουν επί 24ώρου βάσεως.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ