Καρδίτσα – Συγκλονίζει ο αδερφός της αγνοούμενης: Την ψάχνουμε σε ένα απελπιστικό τοπίο


Κακοκαιρία: Τέταρτη ημέρα αγωνίας για τους συγγενείς της 43χρονης φαρμακοποιού, η οποία αγνοείται από το βράδυ της Παρασκευής (19/09), όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στον ποταμό Πάμισο της Καρδίτσας.

Έκκληση σε όλους, να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν, προκειμένου να βρεθεί η 43χρονη φαρμακοποιός που αγνοείται μετά την κακοκαιρία που χτύπησε με σφοδρότητα το Μουζάκι Καρδίτσας, έκανε ο αδελφός της το πρωί της Τρίτης (22/09) μέσω του ΑΝΤ1.

«Είμαι εδώ για ένα λόγο: για να περιγράψω τι έχει συμβεί και για να μας πει ένας ειδικός τι άλλο μπορούμε να κάνουμε» τόνισε ο κ. Πλακιάς, εξηγώντας ότι μετά τον χτύπημα του “Ιανού” έχει αλλάξει το τοπίο στην περιοχή, με τους τόνους νερού και λάσπης.

«Ψάχνουμε σε ένα απελπιστικό τοπίο. Εάν έχει κάποιος μια καλύτερη ιδέα, για το πώς να ψάξουμε, ας μας το πει. Έχουμε ζητήσει και τη συνδρομή αστυνομικών σκύλων», τόνισε.

Ο αδελφός της αγνοούμενης εξήγησε ότι η γυναίκα έκανε την ίδια διαδρομή που έκανε κάθε μέρα για να πάει στη δουλειά της. «Υπήρξε Θεομηνία και δεν υπήρχε ρεύμα. Όλα ήταν θεοσκότεινα. Πήγε στο φαρμακείο μήπως τη χρειαστεί κάποιος» είπε και πρόσθεσε ότι η κατάσταση που βιώνουν είναι τόσο τραγική που δεν μπορεί κανείς να το καταλάβει.

«Το καθήκον μου είναι να βρω την αδελφή μου και να την παραδώσω στη μητέρα μου», κατέληξε ο κ. Πλακιάς.

Εν τω μεταξύ, έκκληση για βοήθεια απηύθυνε χθες η οικογένεια της 43χρονης φαρμακοποιού μέσω ανακοίνωσης:

«Μουζάκι, Καρδίτσας 21 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχαριστούμε όλα τα κλιμάκια και τις δυνάμεις που επιχειρούν στην αναζήτηση της Ευδοκίας μας καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες με αυταπάρνηση. Παρακαλούμε σεβόμενοι την τραγική θέση της οικογένειας, η οποία αναζητά απεγνωσμένα το παιδί της μέσα σε τόνους λάσπης, κορμών δέντρων και άλλων φερτών υλικών, να σταματήσουν τα ανεύθυνα σενάρια και όποιος μπορεί και όλοι μαζί να συνδράμουμε στην ανεύρεσή της με όποιον τρόπο, με κάθε μέσο. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη για εμάς. Ευχαριστούμε.

Εκ μέρους της οικογένειας της Ευδοκίας Πλακιά, αγνοούμενης από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στο Μουζάκι, Καρδίτσας».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ