Σοκ στη Μύκονο: Νέος ξυλοδαρμός πασίγνωστου επιχειρηματία


Μορφή επιδημίας λαμβάνουν τα περιστατικά ωμής βίας, οι ληστείες και οι κλοπές στο κυκλαδίτικο νησί.

Μετά την επιδρομή Αλβανών κακοποιών στο σπίτι γνωστού επιχειρηματία από το χώρο της εστίασης που ως αποτέλεσμα είχε τον άγριο ξυλοδαρμό του μπροστά στην σύζυγο του και την αφαίρεση χρηματικού ποσού ύψους 12.000 ευρώ, τη χθεσινοβραδινή ενέδρα έξω από το σπίτι του μεσίτη Φλώριου Ασημομύτη, όπου ο δράστης τον σακάτεψε με έναν σιδερολοστό, ένα νέο αποτρόπαιο συμβάν έλαβε χώρα λίγα λεπτά μετά τον ξυλοδαρμό του μεσίτη.

Μυκονιάτης επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης σούπερ μάρκετ ήρθε αντιμέτωπος με τον απόλυτο τρόμο χθες το βράδυ μέσα στο σπίτι του, όταν άγνωστοι εισέβαλαν, με σκοπό να τον ληστέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας, αν κι αρχικά αιφνιδιάστηκε, προσπάθησε ενστικτωδώς να αντιδράσει και να εμποδίσει τους ληστές, που όμως είχαν μπει με άγριες διαθέσεις, έτοιμοι για όλα. Είχαν πληροφορηθεί ότι ο επιχειρηματίας κρύβει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα στο σπίτι του, γι’ αυτό και και επέδειξαν ιδιαίτερη αγριότητα.
Ο επιχειρηματίας χτυπήθηκε στο κεφάλι και στην πλάτη, όμως οι ληστές δεν βρήκαν κάποιο μεγάλο χρηματικό ποσό μέσα στο σπίτι του, αλλά κάποια ακριβά ρολόγια, κοσμήματα ενώ φέρονται να του απέσπασαν μέχρι και το κινητό του τηλέφωνο.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας για τις πρώτες βοήθειες ενώ οι ληστές έγιναν καπνός.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ