Ρωμανός κατά ΣΥΡΙΖΑ: Χυδαία επίθεση σε βάρος μου – Μετά από πόσες μέρες πήγε ο Τσίπρας στη Μάνδρα;


Σκληρή επίθεση στον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, εξαπέλυσε ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας, Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Όλα ξεκίνησαν από την κριτική που άσκησε ο κ. Νικολαΐδης κατά την οποία σχολίασε συνέντευξη του κ. Ρωμανού λέγοντας: «Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας μας ενημερώνει πως ο πρωθυπουργός πήγε στην Καρδίτσα “την δεύτερη εργάσιμη ημέρα”, καθώς μάλλον εργάζεται -αυστηρά- πενθήμερο. Κάτι είχαμε καταλάβει μέχρι τώρα, ευχαριστούμε για την επίσημη επιβεβαίωση».

Ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, ωστόσο δεν άφησε έτσι το ζήτημα και μέσω Twitter έκανε λόγο για «χυδαία επίθεση» των «υπογείων του ΣΥΡΙΖΑ».

H απάντηση του Νίκου Ρωμανού στο Twitter:

Σε ανάρτησή του στο Facebook δε πως «ο τρόπος με τον οποίο διαστρέβλωσαν όσα είπα, επιβεβαιώνει το πως αντιλαμβάνονται την άσκηση της διοίκησης και της εξουσίας. Δυσκολεύονται να αντιληφθούν ότι αντίστοιχες πρωθυπουργικές επισκέψεις συνδυάζονται με αποδέσμευση μέτρων για τους πληγέντες, που προϋποθέτει φυσικά την ολοκλήρωση της αποτίμησης των καταστροφών από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον σχεδιασμό των απαραίτητων παρεμβάσεων».

Καλεί δε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ «επειδή τους άρεσαν πολύ οι ‘εργάσιμες ημέρες’, ας μας θυμίσουν μετά από πόσες ‘εργάσιμες ημέρες’ πήγε ο κ. Τσίπρας στη Μάνδρα με τους 24 νεκρούς, περπάτησε μέσα στον οικισμό και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής».

Η ανάρτηση του Νίκου Ρωμανού στο Facebook:

Ευχαριστώ τον αν. εκπρόσωπο ΣΥΡΙΖΑ, το σύστημα και τα υπόγεια της Κουμουνδούρου, που απλώς επιβεβαιώνουν όσα είπα στην ίδια συνέντευξη για την αντιπολίτευση τύπου 2014 που ασκούν εν έτει 2020. Και πριν και ακριβώς μετά από το σημείο που έκοψαν τα τρολ τους, λέω οτι ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός ήταν απο πάνω, από την πρώτη στιγμή, προλαμβάνοντας, επεμβαίνοντας και αποτρέποντας τα χειρότερα.

Ο τρόπος με τον οποίο διαστρέβλωσαν όσα είπα, επιβεβαιώνει το πως αντιλαμβάνονται την άσκηση της διοίκησης και της εξουσίας. Δυσκολεύονται να αντιληφθούν ότι αντίστοιχες πρωθυπουργικές επισκέψεις συνδυάζονται με αποδέσμευση μέτρων για τους πληγέντες, που προϋποθέτει φυσικά την ολοκλήρωση της αποτίμησης των καταστροφών από τις αρμόδιες υπηρεσίες και τον σχεδιασμό των απαραίτητων παρεμβάσεων.

Ο Πρωθυπουργός δεν πήγε στην Καρδίτσα για να τους χτυπήσει φιλικά στην πλάτη και να τους πει «τι να τις κάνετε τις αποζημιώσεις, θα τις φάτε» όπως προφανώς πιστεύουν στη Κουμουνδούρου!

Τέλος, επειδή τους άρεσαν πολύ οι «εργάσιμες ημέρες», ας μας θυμίσουν μετά από πόσες «εργάσιμες ημέρες» πήγε ο κ. Τσίπρας στη Μάνδρα με τους 24 νεκρούς, περπάτησε μέσα στον οικισμό και συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αντε ρε καλοπαιδο στη μανα σου να σε ταισει καμια μερεντα,που μου βγηκατε απ΄τ’αυγο σας να μας λετε κουλαμαρες.Φυσικα και δουλευει ο Κουλης πενθημερο.Και μας το λεει αλλα και ολοι οι yesman ετσι δουλευουν.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ