Στρασβούργο: Σοκαριστικό περιστατικό – Έδειραν φοιτήτρια επειδή φορούσε φούστα


Η γαλλική αστυνομία ξεκίνησε έρευνα αφού μια νεαρή κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση από τρεις άντρες και ξυλοκοπήθηκε επειδή φορούσε φούστα.

Η φοιτήτρια, ηλικίας 22χρονη Elisabeth, είπε ότι χτυπήθηκε στο πρόσωπο στην πόλη του Στρασβούργου την Παρασκευή «επειδή φορούσε φούστα».

Περπατούσε στο σπίτι όταν ένας από τους τρεις φώναζε «κοίτα την πόρνη με φούστα», είπε η Elisabeth στο ραδιόφωνο της Γαλλίας Bleu Alsace.

Στη συνέχεια, δύο άντρες την κρατούσαν, ενώ ο τρίτος την χτύπησε στο πρόσωπο, αφήνοντάς την με μαυρισμένο μάτι, είπε στο ραδιόφωνο της Γαλλίας Bleu Alsace.

Αφού την χτύπησαν, στη συνέχεια οι τρεις δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια 12 ανθρώπων ωστόσο κανείς δεν παρενέβη σύμφωνα με την 22χρονη.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να φοβάμαι να ανοίξω το στόμα μου. Να ζω με το φόβο. Κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει καθημερινά. Αλλά είναι κάτι που επαναλαμβάνεται. Πρέπει να το συζητήσουμε έτσι ώστε οι άνθρωποι να αρχίσουν να καταλαβαίνουν, οι μελλοντικές γενιές να καταλάβουν ότι υπάρχει εκεί έξω κίνδυνος» τόνισε η φοιτήτρια.

Η 22χρονη κατέθεσε μήνυση κατά των τριών αντών. Στο Στρασβούργο, λιγότερο από το 10% των γυναικών που πέφτουν θύματα σεξιστικής επίθεσης τολμούν να καταφύγουν στην Δικαιοσύνη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ