Συναγερμός στην Τροχαία Πειραιά: Αστυνομικός βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό


Με ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Πειραιά γνωστοποίησε ότι βρέθηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε αστυνομικό που υπηρετεί στο Β’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά

Η Ένωση επικοινώνησε για το γεγονός τόσο με τον διοικητή της υπηρεσίας αλλά και με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Πειραιά:

«Η Ένωσή μας, χθες, 24-09-2020, ημέρα Πέμπτη και συγκεκριμένα βραδινές ώρες, ενημερώθηκε από συναδέλφους – μέλη της για την ύπαρξη επιβεβαιωμένου κρούσματος κορονοϊού σε συνάδελφό μας που υπηρετεί στο Β ́ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά (Κορυδαλλού). Άμεσα επικοινωνήσαμε με τον Διοικητή της εν λόγω Υπηρεσίας, αλλά και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, προκειμένου να ενημερωθούμε, αφενός για την κατάσταση της υγείας του συναδέλφου μας αφετέρου για τις απαραίτητες προβλεπόμενες ενέργειες που ακολουθήθηκαν.

Επίσης, επισημάναμε ότι σε κάθε περίπτωση προέχει η υγεία των συναδέλφων και των οικογενειών τους, καθώς και των πολιτών της τοπικής κοινωνίας και ως εκ τούτου υπενθυμίσαμε τις ενέργειες που ορίζουν οι οδηγίες του ΕΟΔΥ, των αρμοδίων Υπουργείων και εμπλεκομένων Φορέων, καθως και οι διαταγές της Φυσικής και Πολιτικής Ηγεσίας. Παράλληλα, επειδή στο κτήριο που στεγάζεται η εν λόγω Υπηρεσία, στεγάζονται το Α.Τ Κορυδαλλού και το Τ.Α Κορυδαλλού, επικοινωνήσαμε και με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και τον Διευθυντή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, ώστε, με τη σειρά τους, να προβούν σε τυχόν απαραίτητες ενέργειες, λόγω συστέγασης των ανωτέρω Υπηρεσιών που προΐστανται.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ένωσής μας, κ. Λιότσος Σπύρος, επικοινώνησε με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού, κ. Χουρσαλά Νικόλαο και ζήτησε την άμεση και αποτελεσματική συνδρομή – αρωγή των αρμοδίων Υπηρεσιών του Δήμου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλο το κτίριο που συστεγάζονται οι ανωτέρω Υπηρεσίες. Ο κ. Δήμαρχος, από την πλευρά του, δεσμεύτηκε ότι σήμερα Παρασκευή και περί ώρα 09:00, συνεργεία του Δήμου Κορυδαλλού θα προβούν σε απολύμανση του κτιρίου που στεγάζεται το Β ́ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά. Κατόπιν των ανωτέρω, ευχαριστούμε δημόσια τον κ. Δήμαρχο για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας και ως εκ τούτου για την αναγνώριση του έργου της Ελληνίδας και του Έλληνα Αστυνομικού καθημερινά και υπό αντίξοες συνθήκες, ενώ δεσμευόμαστε, για άλλη μια φορά, ότι σαν Ένωση θα είμαστε πάντα δίπλα στους συναδέλφους μας και στις οικογένειες τους».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ