Κορονοϊός – Χαρδαλίας: Μίνι lockdown στα Τρίκαλα


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Νέα έκτακτα μέτρα ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι για να περιοριστεί η πορεία διασποράς του κορονοϊού στη χώρα μας, κατά την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανακοίνωσε νέα μέτρα περιορισμού της διασποράς, αφού τόνισε πως βρισκόμαστε σε κρίσιμο σημείο και υπογράμμισε πως η προσήλωση στη μάσκα είναι το καλύτερο εργαλείο για τον έλεγχο της πανδημίας:

Στην Αττική και σε Ημαθία, Κιλκίς, Πιερία, Χαλκιδική, Χανιά, Ηράκλειο, αναστέλλεται η λειτουργία κάθε είδους επιχείρησης λιανικής όπως περίπτερα και οι κάβες μετά τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 05:00 το πρωί, ένα μέτρο που θα ισχύει από αύριο, Σάββατο 26.09.2020. Εξαιρούνται τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία από το μέτρα.

Επίσης, ο κ. Χαρδαλιάς ανακοίνωσε πως η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων τίθεται σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων, καθώς παρατηρείται επιδημιολογική έξαρση.

Ο κ. Χαρδαλιάς υποστήριξε ότι η κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας είναι επιδημιολογικά επιβαρυμένη.

Από την πλευρά του, ο κ. Μαγιορκίνης τόνισε πως δεν έχει δημιουργηθεί τόσο μεγάλη επιδημιολογική ένταση ούτως ώστε να επιβληθούν πιο σκληρά μέτρα, όπως ο περιορισμός των μετακινήσεων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ