Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ: Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή δηλώσεων

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση (υπ’ αρ. ΓΔΟΥ 222/2020) παρατείνεται η προθεσμία για την υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ έως τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2020

Το υπουργείο Οικονομικών καλεί τους δικαιούχους που επιθυμούν να ενταχθούν στον τρίτο κύκλο του συγκεκριμένου χρηματοδοτικού εργαλείου να υποβάλουν την αίτησή τους εντός της νέας προθεσμίας.

Υπενθυμίζει επίσης ότι στο πλαίσιο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής ΙΙΙ έχει διευρυνθεί το πεδίο των δικαιούχων και οι επιχειρήσεις καλούνται να υποβάλουν στοιχεία για τα ακαθάριστα έσοδα της περιόδου Ιανουαρίου-Αυγούστου 2020.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τον 3ο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής μπορούν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον στην ηλεκτρονική πλατφόρμα «myBusinessSupport» (www.aade.gr/mybusinesssupport) έως τις 28 Σεπτεμβρίου.

Με επόμενη Κοινή Υπουργική Απόφαση, που θα εκδοθεί μετά την παρέλευση της νέας προθεσμίας υποβολής αιτημάτων, θα προσδιοριστούν ο τρόπος υπολογισμού του ύψους της ενίσχυσης και άλλα σχετικά ζητήματα.

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ