Θεσσαλονίκη: 500.000 χάπια ecstasy αξίας 10 εκατομμυρίων ευρώ εντόπισαν οι αρχές


Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν τρία άτομα

Στη σύλληψη τριών μελών, μέλη κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, προχώρησε χθες το βράδυ, Παρασκευή, η αστυνομία σε περιοχή της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης.

Στη διάρκεια της επιχείρησης κατασχέθηκαν και 500.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy από μέλη της ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, ενώ ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή και τέταρτου ατόμου στο κύκλωμα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά τον έναν, ο οποίος στάθμευσε το ΙΧ φορτηγό που οδηγούσε και μετέφερε ναρκωτικές ουσίες στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια έρευνας οι αστυνομικοί εντόπισαν στο εσωτερικό του οχήματος 18 νάιλον συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 180.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy. Ακολούθησε, με τη συνδρομή αστυνομικών της υποδιεύθυνσης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης η σύλληψη ακόμη δύο μελών του κυκλώματος, στο αυτοκίνητο των οποίων βρέθηκαν 57 επτά νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά 320.000 ναρκωτικά δισκία ecstasy.

Στην κατοχή των φερόμενων ως δραστών και στα σπίτια τους οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ένα περίστροφο κρότου, 5.200 ευρώ και κινητά τηλέφωνα. Παράλληλα, κατασχέθηκαν το φορτηγό και το ΙΧΕ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα προσδοκώμενα κέρδη που θα αποκόμιζε από τη δράση της η οργάνωση υπολογίζονται στα 10.000.000 ευρώ. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ