10 διάσημες ατάκες για την ερωτική απογοήτευση που θα σου αλλάξουν τρόπο σκέψης

Τι νόμιζες πώς μόνο εσύ είχες πέσει στα πατώματα για τα ματάκια τα τσακίρικα του Πάνου; Με τον Πάνο μπορεί να μην τράβηξαν ζόρι αλλά πληγώνονται και τα διάσημα κορίτσια και μιλούν για αυτό. Δεν είναι ντροπή να πεις πως πέρασες σε κάποια φάση της ζωής σου ερωτική απογοήτευση. Το σημαντικό είναι να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων και να ακούσεις και τις συμβουλές που ακολουθούν.

Jennifer Aniston

«Υπάρχουν πολλά στάδια θλίψης. Είναι λυπηρό, κάτι να φτάνει στο τέλος. Σπάει και ανοίγει, με τέτοιο τρόπο σα να γεμίζει ρωγμές κι αυτό αισθάνεσαι. Όταν προσπαθείς να αποφύγεις τον πόνο, δημιουργείται μεγαλύτερος πόνος.»

Rihanna

«Όταν είμαι ερωτευμένη, είμαι πραγματικά τόσο δυνατή. Είμαι 100% ερωτευμένη. Ο τρόπος που με κάνει να νιώθω είναι ανεκτίμητος. Και σε μία στιγμή η ζωή μου άλλαξε. Όλα όσα ήξερα ήταν διαφορετικά. Ποτέ δεν πίστευα πως θα νιώσω τόσο πόνο στη ζωή μου. Φοβάμαι να αγαπήσω ξανά.»

Oprah Winfrey

«Όχι, δεν αισθάνομαι καλά αλλά στο μέλλον είναι αυτό που θα ανάψει και θα μείνει μέσα σας φωτισμένο. Όταν το κοιτάξεις θα δεις μία βαθιά θλίψη αλλά στην πραγματικότητα είναι η αλήθεια. Κάθε θλίψη έρχεται στη ζωή σου για να σε διδάξει κάτι.»

Sarah Jessica Parker

«Νομίζω είναι υπέροχο να κάνεις λάθος στον έρωτα και να πονέσεις. Σκέφτομαι πως σε οδηγεί σε καλύτερες επιλογές ζωής. Πρέπει να πληγώσεις και να πληγωθείς. Πρέπει να περάσεις ώρες δίπλα σε ένα τηλέφωνο που δε χτυπά.»

Lady Gaga

«Έμαθα ότι η θλίψη μου ποτέ δεν κατέστρεψε ό,τι σπουδαίο είχα μέσα μου. Πρέπει απλά να πας πίσω και να ανακαλύψεις αυτό το μικρό φως που έχει απομείνει. Είμαι τυχερή που το βρήκα.»

Katy Perry

«Αυτό που έκανε ο χωρισμός να καταλάβω είναι πως αν δεν αγαπώ τον εαυτό μου δε θα μπορέσω τον άνθρωπο που αγαπώ.»

Eva Longoria

«Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να είμαι οργισμένη με τις σχέσεις, αλλά δεν είμαι. Η αγάπη δε δούλεψε με αυτό το πρόσωπο, αλλά μπορεί να δουλέψει με κάποιο άλλο.»

Emma Stone

Evan Agostini/Invision/AP
«Καθόμουν στο πάτωμα, θυμάμαι να κάνω εμετό. Δεν έχω αισθανθεί ποτέ κάτι τέτοιο, ήταν τόσο εσωτερικό σαν να σε σκότωσε κάποιος και εγώ έπρεπε να το παρακολουθώ να συμβαίνει. Ήταν τρομερό.»

Halle Berry

«Ούσα σε ένα γάμο σκεφτόμουν πως θα κρατήσει για πάντα και πως θα είναι ο πρίγκιπας πάνω στο άλογο. Αυτά μου έμαθαν τα παραμύθια όταν ήμουν μικρή. Μπήκαμε σε όλο αυτό με αυτή την ελπίδα κι έτσι όταν απέτυχε ένιωσα μία τεράστια απογοήτευση. Συχνά ένιωθα υπεύθυνη και ένοχη. Υπέφερα.»

Jennifer Lopez

«Αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως κανένας δεν μπορεί να σε σώσει ή να σε θεραπεύσει. Μόνο εσύ μπορείς να το κάνεις για εσένα.»

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ