Ζενεβιέβ Μαζαρί: Δείτε τον σύζυγο της πιο αυστηρής συνεργάτιδας του GNTM


Η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή για το αυστηρό ύφος της, τις παρατηρήσεις της και την μη ανοχή της στα κορίτσια του GNTM. Η Ζενεβιέβ η οποία είναι art director στο παιχνίδι και επί χρόνια συνεργάτιδα της Βίκυς Καγιά χαμογελά σπάνια, απαιτεί επαγγελματισμό και τάξη και δε μασάει τα λόγια της ακόμα κι αν οι συνέπειες είναι αρνητικές.

Ποια είναι όμως η Ζενεβιέβ Μαζαρί εκτός τηλεοπτικής πραγματικότητας και εκτός δουλειάς; Η art director στην προσωπική της ζωή είναι παντρεμένη με τον δημοφιλή φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, ένα κοριτσάκι και ένα αγοράκι. Ο σύζυγός της είναι και ο ιδρυτής του περιοδικού αντρικής μόδας Dapper Dan που σημειώνει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

Κάνοντας ένα search στο προφίλ της art director βλέπουμε πολλές τρυφερές οικογενειακές στιγμές τόσο με τους άντρες της ζωής της, όπως αποκαλεί το σύζυγο και το γιο της, όσο και με τη μεγάλη της κόρη, Μαρία Ροζαλία, η οποία φαίνεται να έχει και στιλ και άποψη. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μάλιστα την αποκαλεί «είδωλο».

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ