Κορονοϊός – Πέτσας: Δεν θα υπάρξει μέτρο για τους άνω των 65


Καλύτερη χαρακτήρισε την εικόνα της πανδημίας στην Ελλάδα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στις 12:00.

Δεν θα υπάρξει κανένα μέτρο όσον αφορά τους άνω των 65, ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Όπως είπε η παλέτα των μέτρων είναι μεγάλη και ο πρωθυπουργός έχει θέσει ερωτήματα στην επιτροπή των ειδικών για τις διάφορες επιλογές που μπορεί να έχει. Είπε ακόμα ότι στόχος είναι τα μέτρα να είναι εύκολα εφαρμόσιμα. Για το κλείσιμο των μικροκαταστημάτων είπε ότι συνδέεται με το κλείσιμο των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Πέτσας είπε νωρίτερα ότι «Η Ελλάδα, χάρη στα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα και χάρη στην ατομική ευθύνη και τη συλλογική ωριμότητα που επέδειξε και εξακολουθεί να επιδεικνύει η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, παρουσιάζει σταθεροποίηση στα ημερήσια κρούσματα κορονοϊού».

«Αντιμετωπίζουμε ήδη μια σημαντική αύξηση κρουσμάτων, αλλά και διασωληνωμένων, ιδίως στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της Αθήνας. Ήδη, συνεργεία του ΕΟΔΥΥ έχουν ξεκινήσει ελέγχους σε επιδημιολογικά επιβαρυμένες γειτονιές της Αθήνας και θα συνεχίσουν το έργο τους και τις επόμενες μέρες », είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Δείτε την ενημέρωση από τον Στέλιο Πέτσα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ