Τα κορονο-πάρτι απειλούν την Αθήνα – Νέος «πονοκέφαλος» για την ΕΛ.ΑΣ.


Από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποστέλλονται οι προσκλήσεις σε ιδιωτικά και φυσικά κρυφά πάρτι, τα οποία διοργανώνονται σε σπίτια της Αθήνας

Τα κορονο-πάρτι προκαλούν μεγάλο πονοκέφαλο στην ΕΛ.ΑΣ., την ώρα που η Πολιτεία και οι ειδικοί τονίζουν με κάθε τρόπο την ανάγκη τήρησης αποστάσεων και αποφυγής συγχρωτισμού προκειμένου να αποφευχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Οι συστάσεις αυτές φαίνεται ότι βρίσκουν κλειστά αυτιά καθώς δεκάδες άτομα στριμώχνονται σε διαμερίσματα και σπίτια, δίνοντας έτσι την… ευκαιρία στον κορονοϊό να κάνει το δικό του «πάρτι»

Σύμφωνα με αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας τέτοια πάρτι γίνονταν ακόμη και την περίοδο της καραντίνας.

Για το φαινόμενο αυτό μίλησε στο Mega, το πρωί της Τρίτης (29/09), ο Γενικός Γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ξέρουν ακριβώς τι γίνεται, αλιεύονται πληροφορίες και ήδη γίνονται συσκέψεις στη ΓΑΔΑ για να δουν πώς θα αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο αν εξελιχθεί.

Το δύσκολο στην υπόθεση αυτή, είναι ότι η αστυνομία δεν μπορεί να μπει μέσα στα σπίτια χωρίς εισαγγελική παρέμβαση, επομένως δεν είναι εύκολο να διαπιστωθεί ο ακριβής αριθμός των ατόμων και να επιβληθεί το ανάλογο πρόστιμο.

Σε περίπτωση που το φαινόμενο συνεχιστεί, κάτι για το οποίο αμφιβάλλει ο κ. Μαυροειδάκος, η αστυνομία θα λάβει τα μέτρα της.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ