Νεκρομαντείο Ταινάρου: Μαύρη μαγεία στις πύλες του Άδη (pic)


Σοκαρισμένοι οι τουρίστες ανακάλυψαν την περασμένη Κυριακή ότι ο ιερός χώρος είναι “έρμαιο” στα χέρια σατανιστών. Με το στόμα ανοιχτό έμειναν δεκάδες επισκέπτες καθώς βρισκόντουσαν στο εσωτερικό του αρχαίου νεκροταφείου στο Ταίναρο που ήταν αφιερωμένο στο θεό Ποσειδώνα.

Πιο συγκεκραμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα της “Espresso” μια βρετανίδα τουρίστρια έτρεμε ολόκληρη καθώς διαπίστωσε ότι η άλλοτε “πύλη του Άδη” ένα από τα σπουδαιότερα μνημεία της Πελοποννήσου στο νοτιότερο άκρο της, είναι έρμαιο στις διαθέσεις σατανιστών και αποκρυφιστών.

Ο χώρος αποτελεί καταφύγιο για οπαδούς ξεχασμένων απόκρυφων θρησκειών, που επιδιώκουν ανίερες επαφές με αόρατες πανίσχυρες οντότητες από τον κόσμο του υπερφυσικού. Ο άλλοτε ιερός χώρος του νεκρομαντείου έχει μετατραπεί σε ναό της μαύρης μαγείας κα τα ίχνη από τις αποκρυφιστικές τελετές προκαλούν ρίγη στην σπονδυλική στήλη.

Παντού υπάρχουν διάσπαρτα οστά ίσως ανθρώπινα, καμένα κεριά και χαρτάκια με ονόματα που έχει αλλοιώσει ο χρόνος γραμμένα πάνω τους! Η απόλυτη σιγή που επικρατεί στον ναό κόβει την ανάσα, καθώς δεν ξέρεις τι θα συναντήσεις και μόνο η περιγραφή «Ιερό και Νεκρομαντείο Ποσειδώνος Ταινάριου» σε βάζει στο κλίμα.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ