Αναβολή της επίσκεψης των τριών Ευρωπαίων πρωθυπουργών στην Αθήνα λόγω κορονοϊού


Αναβλήθηκε η επίσκεψη των τριών πρωθυπουργών της Ευρώπης στην Αθήνα, λόγω κορωνοϊού.

Ο καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς, ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας, Μαρκ Ρούτε και η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρέντρικσεν ήταν προγραμματισμένο να επισκεφθούν την Αθήνα για να παραστούν στη φωταγώγηση της Ακρόπολης.

Ωστόσο, λόγω κορωνοϊού αλλά και λόγω υποχρεώσεων των ίδιων, το ταξίδι αναβλήθηκε.

Απόψε η φωταγώγηση

Παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνας Μενδώνη και του προέδρου του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Σ. Παπαδημητρίου, αποδίδεται σήμερα στις 20:00, το έργο της αναβάθμισης του φωτισμού στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης.

Ο νέος φωτισμός της Ακρόπολης θα παρουσιαστεί ζωντανά, σε live streaming, το οποίο θα είναι διαθέσιμο από τον ιστότοπο digitalculture.gov.gr του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, από το κανάλι YouTube του Ιδρύματος Ωνάση και σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ1.

Όπως ενημερώνει, με ανακοίνωσή του, το ΥΠΠΟΑ, πρόκειται για το πρώτο από μία σειρά έργων που πραγματοποιούνται από το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού με στόχο τη συνολική αναβάθμιση των υποδομών και των παρεχομένων υπηρεσιών της Ακρόπολης, με δωρεά και υλοποίηση από το Ίδρυμα Ωνάση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ