Η ΓΓΠΠ ψάχνει ιχνηλάτες: Έρχονται προσλήψεις 192 στελεχών


Προκήρυξη της ΓΓΠΠ για προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού 

Στη πρόσληψη 192 στελεχών προχωράει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας προκειμένου να αντιμετωπίσει τις αυξημένες απαιτήσεις που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού. Ψάχνει ανθρώπους για να συμμετέχουν στις ιχνηλατήσεις κρουσμάτων.

Η πρόκληση για τις προσλήψεις έχει ήδη ανέβει στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση ζητούνται 192 στελέχη, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για την παρακολούθηση των διαδικασιών απομόνωσης και ελέγχου των ασθενών με κορονοϊό και των στενών επαφών τους, καθώς και τη συνδρομή τους στην αντιμετώπιση κάθε είδους σχετικής υγειονομικής ή άλλης απειλής.

Τα 192 άτομα που θα προσληφθούν θα τοποθετηθούν και στις έδρες των περιφερειακών ενοτήτων των 13 περιφερειών της χώρας. Θα υπογράψουν συμβάσεις για σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (ΙΔΟΧ), διάρκειας οκτώ μηνών.

Οι υποψήφιοι από όλη τη χώρα μπορούν να στείλουν αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό, συνοδευόμενη από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή μέσω courier από σήμερα 01-10-2020 μέχρι και ημέρα Δευτέρα 12-10-2020, στην ταχυδρομική διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, Λ. Κηφισίας 37-39, Κτ. Φάρος, Τ.Κ. 151 23 – Μαρούσι, με την ένδειξη «ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ 192 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΟΧ».

Διαβάστε εδώ την προκήρυξη της ΓΓΠΠ (prokirixi_gscp_sept2020.pdf | 1010.88 KB | application/pdf)

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ