Κορονοϊός – Προειδοποίηση Τζόνσον: Θα υπάρχουν αναταράξεις από την πανδημία έως τα Χριστούγεννα


Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε σήμερα πως είναι σίγουρος ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ασθενεί από COVID-19, θα γίνει καλά και ότι λαμβάνει την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

«Είμαι σίγουρος πως ο πρόεδρος Τραμπ θα γίνει καλά. Έχει την καλύτερη δυνατή φροντίδα… Χρειάζεται μόνο, εννοώ, το πιο σημαντικό πράγμα που έχει να κάνει είναι να ακολουθήσει τις συμβουλές των γιατρών του, έχει εξαιρετικές ιατρικές συμβουλές», δήλωσε ο Τζόνσον σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του BBC.

Ο Τζόνσον είχε διαγνωστεί θετικός στην COVID-19 στα τέλη Μαρτίου και νοσηλεύθηκε για μία εβδομάδα, περιλαμβανομένων τριών νυχτών σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Είπε πως ανέρρωσε πλήρως και ότι δεν υποφέρει από τα λεγόμενα συμπτώματα «μακράς COVID».

Στη συνέντευξή του στο BBC o Βρετανός πρωθυπουργός είπε ακόμη πως αναμένει ότι οι επόμενοι λίγοι μήνες της πανδημίας της COVID-19 θα έχουν αναταράξεις, αλλά τα πράγματα θα μοιάζουν ριζικά διαφορετικά την άνοιξη.

«Πρέπει να σας πω, με κάθε ειλικρίνεια, θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν αναταράξεις έως τα Χριστούγεννα, μπορεί να υπάρχουν αναταράξεις ακόμη και μετά», είπε.

«Αν μιλήσετε στους επιστήμονες, όλοι ουσιαστικά συμφωνούν πως μέχρι την άνοιξη τα πράγματα θα είναι ριζικά διαφορετικά και θα είμαστε σε έναν διαφορετικό κόσμο, αυτός είναι ο κανονικός κύκλος μιας πανδημίας όπως αυτή», είπε ο Μπόρις Τζόνσον.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ