Νέα επίθεση ΣΥΡΙΖΑ κατά Πέτσα


«Ο λαλίστατος κ. Πέτσας έχει μιλήσει για τα πάντα από χθες εκτός από το βασικότερο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του.

Ειδικότερα, καλεί εκ νέου τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντήσει «για ποιο λόγο χρηματοδότησε με δημόσιο χρήμα κανάλι το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που καλεί πολίτες σε αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κορονοϊό “συνωμοσία” για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα’».

«Είναι γνωστό πως τόσο ο κ. Πέτσας όσο και ο γγ του πρωθυπουργού δεν έχουν μόνο πολιτικές ευθύνες για το σκάνδαλο της λίστας Πέτσα» υποστηρίζει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει:

«Ωστόσο, θα επιμένουμε μέχρι να δώσει μια εξήγηση».

Πρόκειται για τη δεύτερη επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ επί του συγκεκριμένου θέματος, καθώς χθες το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε εκδόσει ανακοίνωση μέσω της οποίας ζητούσε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να εξηγήσει γιατί έδωσε χρήμα σε αρνητές μάσκας και συνωμοσιολόγους.

«Ο κ. Πέτσας χρηματοδότησε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ από την καμπάνια ‘μένουμε ασφαλείς’ κανάλι, το οποίο παρέχει σε εκπομπή του νομικές συμβουλές κατά της καραντίνας και της υποχρεωτικής μάσκας, που προωθεί την αυτοδικία και χαρακτηρίζει τον κορονοϊό και τις μάσκες ‘συνωμοσία για να πεθάνουν 15.000 παιδιά και να φτιαχτεί ένα κιλό αδρενόχρωμα’».

Αυτό αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και ζητά από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα «να εξηγήσει στους πολίτες γιατί έδωσε δημόσιο χρήμα με πρόσχημα την πανδημία, σε αρνητές μάσκας και συνωμοσιολόγους».

«Αν δεν μπορεί, ας μας εξηγήσει τουλάχιστον πως παράγεται το ‘αδρενόχρωμα‘», σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ