Κρήτη: Αλλδαποί πίσω από πέντε κλοπές στην περιοχή του Ηρακλείου


Εξιχνιάστηκαν, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, πέντε υποθέσεις κλοπών-διαρρήξεων.

Τέσσερις από αυτές ήταν τετελεσμένες και μία έμεινε στο στάδιο της απόπειρας, ενώ όλες διαπράχθηκαν σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Ηρακλείου.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση, κατά το χρονικό διάστημα από την Κυριακή (13/9/20) έως και την Κυριακή (27/9/20), οι δύο αλλοδαποί κατά τη διάρκεια της δράσης τους είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα, η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στις 8.765 ευρώ.

Από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου αναζητήθηκαν, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο αλλοδαποί, για τους οποίους από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι στερούνταν νόμιμα έγγραφα παραμονής στην χώρα.

Ακολούθησε έρευνα και στην οικία τους, όπου βρέθηκε μέρος του χρηματικού ποσού που είχαν αφαιρέσει κατά τις κλοπές τους.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ