Νέο παραλήρημα Ερντογάν: «Κράτη πειρατές η Κύπρος, το Ισραήλ και η Συρία»

Κράτη πειρατές χαρακτήρισε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν το Ισραήλ, την Κύπρο και τη Συρία, κατηγορώντας τις ότι διαλύουν την παγκόσμια σταθερότητα. 

Όπως αναφέρει το Cyprus Times, επικαλούμενο το ΚΥΠΕ, ο Τούρκος πρόεδρος υποστήριξε ότι πλέον ο κόσμος δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την καταπίεση και πως η Τουρκία θα χαλάσει αυτό το άδικο και αιμοσταγές παιχνίδι.

Στην ομιλία του μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Τούρκος Πρόεδρος ανέφερε, ότι «το φυσικό αέριο που ανακαλύψαμε στην Μαύρη Θάλασσα ήταν τα πρώτα καλά νέα. Ίνσαλλαχ και στην Ανατολική Μεσόγειο περιμένουμε σύντομα καλά νέα».

«Ο κόσμος αν δεν απαλλαγεί από τα κράτη πειρατές και τους πειρατές κυβερνώντες τους δεν είναι δυνατόν η ανθρωπότητα να πετύχει την ειρήνη και την ηρεμία. Δυστυχώς, ειδικά στη δική μας περιοχή ο αριθμός των κρατών -πειρατών είναι πολύ μεγάλος. Αυτά τα κράτη -πειρατές από το Ισραήλ, μέχρι τον τομέα ε/κ διοίκησης και μέχρι το καθεστώς της Συρίας, καταπιέζουν τόσο τους δικούς τους πολίτες αλλά και διαλύουν την παγκόσμια σταθερότητα», ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

Πρόσθεσε ότι «οι μέθοδοι που χρησιμοποιούν αυτά τα κράτη, τα οποία κρύβονται πίσω από τις παγκόσμιες δυνάμεις, προκαλούν μπελάδες στην ανθρωπότητα. Πλέον ο κόσμος δεν μπορεί να δεχτεί αυτή την καταπίεση. Η Τουρκία είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει τη δύναμη που έχει στα χέρια της για να καταστρέψει αυτό το άδικο, παράνομο, άσχημο και και αιμοσταγές παιχνίδι».

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ακόμη ότι «αυτοί που εδώ και χρόνια όχι μόνο δεν τήρησαν τις υποσχέσεις που έδωσαν στην Τουρκία, αλλά και με κατηγόρησαν από πάνω, τους φέραμε στον ίσιο δρόμο».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here