Αναβρασμός στη Μεσσήνη μετά το θάνατο του 18χρονου: Φθορές σε μαγαζιά – Φόβοι για βεντέτα


Δύσκολη αναμένεται η νύχτα για την πόλη της Μεσσήνης και τα χωριά της ευρύτερης περιοχής προς την Πιπερίτσα, όπου νωρίτερα το μεσημέρι της Δευτέρας κατέληξε έπειτα από πυροβολισμούς ένας 18χρονος Ρομά.

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (05/10) συγκεντρωμένοι Ρομά στο σπίτι του άτυχου νεαρού, «ξέσπασαν» σε καταστήματα της περιοχής ενώ σημείωσαν και ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα, όπως μεταδίδει το tharrosnews.gr.

Λίγο αργότερα ομάδα συγκεντρωμένων Ρομά κινήθηκε προς την Πιπερίτσα. Σ’ όλη την περιοχή έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και όλη η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας βρίσκεται κυριολεκτικά επί ποδός. Επίσης, καταφθάνουν συνεχώς στην περιοχή ενισχύσεις από τις γύρω περιοχές καθώς και διμοιρίες των ΜΑΤ από την Αθήνα.

Η νύχτα αναμένεται δύσκολη και στόχος της αστυνομίας είναι να αποτρέψει μια «βεντέτα» ύστερα απ’ το θάνατο του 18χρονου Ρομά σήμερα το μεσημέρι.

messini1.jpg
Αναβρασμός στη Μεσσήνη μετά το θάνατο του 18χρονουtharrosnews.gr

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε στην κοινότητα Πιπερίτσα, στην περιοχή της Μεσσήνης. Μετά τους πυροβολισμούς που δέχθηκε ο 18χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου έπειτα από λίγο υπέκυψε στα τραύματά του.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία διέκοψε την διέλευση αυτοκινήτων τόσο στο κόμβο της Μεσσήνης προς Μελιγαλά όσο και πριν τη διασταύρωση Καρτερόλι με Πιπερίτσα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ