Ντόναλντ Τραμπ: Θέλει να παραστεί στο δεύτερο ντιμπέιτ – Η στάση του Μπάιντεν


Ντόναλντ Τραμπ: Έτοιμος να δώσει το «παρών» στη δεύτερη, προγραμματισμένη για τις 15 Οκτωβρίου, τηλεμαχία με τον Τζο Μπάιντεν είναι ο Αμερικανός πρόεδρος που βγαίνει από το νοσοκομείο μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας λόγω κορονοϊού.

Όπως μετέδωσε το αμερικανικό CNN, ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να παραστεί στο ντιμπέιτ με τον Τζο Μπάιντεν το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 15 Οκτωβρίου. Την αποκάλυψη έκανε ο Τιμ Μάρτοφ, επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, σε δηλώσεις που έκανε στο αμερικανικό δίκτυο.

«Είναι στις προθέσεις του προέδρου να συμμετάσχει», ανέφερε για την τηλεμαχία που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Μαϊάμι της Φλόριντα, εκεί όπου είχαν γίνει και τα πρώτα ντιμπέιτ της «κούρσας» των Δημοκρατικών το 2020.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αντίθετα με την πρώτη «μονομαχία» των δυο υποψηφίων, στη δεύτερη θα πάρουν μέρος και κάτοικοι της περιοχής που θα μπορούν να τους απευθύνουν ερωτήσεις.

Πριν από αυτή την αποκάλυψη, είχε εκδηλωθεί και η πρόθεση του Τζο Μπάιντεν να συμμετάσχει στην τηλεμαχία με τον Ντόναλντ Τραμπ, αν δοθεί το «ΟΚ» από τους γιατρούς. Αξίζει να σημειωθεί πως την Κυριακή η πλευρά Μπάιντεν ανακοίνωσε πως και το τρίτο τεστ PCR στο οποίου υποβλήθηκε ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ήταν αρνητικό.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ