Κορονοϊός στην Κίνα: 12 «εισαγόμενα» κρούσματα μόλυνσης σε 24 ώρες


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις: Δώδεκα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 εντοπίστηκαν στην ηπειρωτική Κίνα ως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, αριθμός μειωμένος από τα 20 που είχαν ανακοινωθεί την προηγουμένη, όπως ενημέρωσε την Τρίτη (6/10) το κινεζικό υπουργείο Υγείας.

Το υπουργείου διευκρίνισε ότι όλα τα κρούσματα ήταν «εισαγόμενα», δηλαδή εντοπίστηκαν μεταξύ ταξιδιωτών από το εξωτερικό αφού εισήλθαν στην κινεζική επικράτεια.

Ο αριθμός των ασυμπτωματικών φορέων που εντοπίστηκαν το ίδιο διάστημα αυξήθηκε σε 31 από 27 την προηγουμένη, αν και οι περιπτώσεις αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται στα επιβεβαιωμένα κρούσματα που ανακοινώνει το Πεκίνο.

Δεν αναφέρθηκε κανένας θάνατος εξαιτίας του COVID-19.

Επτά ασθενείς, ισάριθμοι με την προηγουμένη, κρίθηκε ότι αποθεραπεύτηκαν και τους δόθηκαν εξιτήρια από νοσοκομεία, με το σύνολο των ανθρώπων που έχουν αναρρώσει να ανέρχεται σε 80.635. 213 ασθενείς παραμένουν σε κινεζικές δομές υγείας.

Επισήμως, η πανδημία του κορονοϊού στην Κίνα έχει στοιχίσει τη ζωή σε 4.634 ανθρώπους επί συνόλου 85.482 ανθρώπων που έχουν μολυνθεί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ