Χανιά: Αναζητούν τον άνδρα που βασάνισε σκύλο – Αυτός είναι ο γιατρός-ήρωας


Άφαντος παραμένει ο 54χρονος που φαίνεται να είναι πίσω από την απίστευτη υπόθεση κτηνωδίας που διαδραματίστηκε στα Χανιά σε βάρος ενός σκύλου – Ο γιατρός ήρωας που έσωσε το άτυχο σκυλί

Οι αστυνομικές αρχές των Χανίων, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του στα πλαίσια του αυτοφώρου, ωστόσο μέχρι και αυτή την στιγμή οι έρευνες δεν έχουν αποδώσει καρπούς με τον φερόμενο δράστη να μην έχει εντοπιστεί.

Την είδηση έκανε γνωστή μεταξύ άλλων η πρόεδρος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας Νατάσα Μπομπολάκη, αναφέροντας ότι στην περιοχή του Ακρωτηρίου άνδρας κρέμασε σκύλο ζωντανό και επιχείρησε να του κόψει τους όρχεις με ψαλίδι.

Σύμφωνα με την κ. Μπομπολάκη, τα ουρλιαχτά του σκύλου άκουσε περαστικός, ο οποίος και περισυνέλλεξε το άμοιρο ζώο και το μετέφερε στο πλησιέστερο κτηνιατρείο.

Υποβλήθηκε σε εγχείρηση και όπως φαίνεται χάρη και στην φροντίδα του κτηνιάτρου «σώθηκε» από του Χάρου τα δόντια, προσπαθώντας πλέον να αναρρώσει σε ασφαλές περιβάλλον και αναζητώντας φροντίδα και στοργή από τους ανθρώπους.

Ευτυχώς, και σύμφωνα με το flashnews , ο ιδιοκτήτης του δεν είχε προλάβει να κόψει εντελώς τους όρχεις του ζώου αλλά να το τραυματίσει προκαλώντας του βαθιά πληγή.

Σάλος στα social media

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία των Χανίων με το πρωτοφανές περιστατικό, ενώ οργισμένοι είναι και οι χρήστες των social media, με την φρικιαστική πράξη του εν λόγω άνδρα.

Όλοι ζητούν με σκληρούς χαρακτηρισμούς την υποδειγματική τιμωρία του δράστη.

Ο γιατρός ήρωας και ο εθελοντής που το έσωσε

Την ίδια ώρα, έπαινοι και συγχαρητήρια κατακλύζουν τις ιστοσελίδας για τον ήρωα – γιατρό, ο οποίος με αυταπάρνηση έσωσε από βέβαιο θάνατο το άτυχο ζώο, καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια.

giatros.jpg
Ο κτηνίατρος κ. Κωστής ΤερεζάκηςFacebook

Τα εύσημα λοιπόν, δίνονται τόσο στον αλλοδαπό εθελοντή που δεν έκλεισε τα αυτιά του όταν άκουσε το ζώο να ουρλιάζει και που κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία, όπως και στον κτηνίατρο κ. Κωστή Τερεζάκη που φρόντισε τον βάναυσα ευνουχισμένο σκύλο χωρίς να ζητήσει αμοιβή.

Ο Γερμανός Reinhold που έσωσε το σκυλάκι

Όπως αναφέρει η σελίδα «Άνθρωπος και σκύλος» στο Facebook, το σκυλί ευτυχώς είναι καλά αυτή τη στιγμή, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο:

Τα υπόλοιπα αφορούν την Αστυνομία που αναζητεί τον δράστη και φυσικά την Δικαιοσύνη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ