Πελώνη για Τσιόδρα: Θα κρίνει ο ίδιος πότε θα παρεμβαίνει


«Ο κ. Τσίοδρας θα παρεμβαίνει όποτε το κρίνει, έχει πολύ επιστημονικό και ιατρικό έργο και βλέπετε ότι παρεμβαίνει όπου χρειάζεται παρέμβαση».

Να «κατασβέσει» τις φήμες και τα σενάρια, οι οποίες αναζωπυρώθηκαν παρά την επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα στο προσκήνιο της μάχης κατά του κορονοϊού, θέλησε η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

Η επίμονη διακίνηση των συγκεκριμένων πληροφοριών αποσκοπεί στο “come-back” του ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, εν μέσω του δεύτερου κύματος του κορονοϊού, και κυρίως οι εισηγήσεις του,

«Ο κ. Τσίοδρας θα παρεμβαίνει όποτε το κρίνει, έχει πολύ επιστημονικό και ιατρικό έργο και βλέπετε ότι παρεμβαίνει όπου χρειάζεται παρέμβαση» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Πελώνη.

Έχουν άλλωστε προηγηθεί δημοσιεύματα αλλά και τοποθετήσεις που υπαινίσσονται ότι η επανάκαμψη του Σωτήρη Τσιόδρα περιορίζεται ελάχιστα και θεωρούν ότι τα φωτογραφικά καρέ των τακτικών συσκέψεων στο Μέγαρο Μαξίμου, αποτυπώνουν και το παγωμένο κλίμα στη συνεργασία των δυο πλευρών.

Θέλοντας να καταρρίψει κάθε πτυχή αυτής της σεναριολογίας η Αριστοτελία Πελώνη τόνισε εμφατικά: «Ο κ. Τσίοδρας παραμένει επικεφαλής της Επιτροπής και συμμετέχει σε όλες τις συσκέψεις που γίνονται στο μέγαρο Μαξίμου υπό τον Πρωθυπουργό και είναι σε διαρκή επαφή».

Και πρόσθεσε με νόημα: «Θα κρίνει ο ίδιος πότε και αν ενίοτε θα θέλει να έχει μια δημόσια παρουσία διότι κάνει πολλά άλλα πράγματα ο άνθρωπος».

Για την κυβέρνηση αλλά και για τον πρωθυπουργό πάντως είναι σαφές ότι δεν υπήρξε πότε θέμα Τσιόδρα. Ενδεικτικό είναι επίσης ότι ο καθηγητής λοιμωξιολογίας με τις επιτόπιες αυτοψίες του στα δύσκολα περιστατικά της δεύτερης φάσης της πανδημίας δεν έχει αποχωριστεί όχι τον τίτλο του στρατηγού αλλά του απλού στρατιώτη όπως έχει πει δημόσια σε αυτήν τη δύσκολη μάχη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ