Είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα απέστειλαν στην Καρδίτσα οι δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας


Είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα απέστειλαν, οι δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας, προς τους πληγέντες από τον κυκλώνα «Ιανός» κατοίκους της Καρδίτσας. Την σχετική πρωτοβουλία ανέλαβε η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) και ο πρόεδρος της Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Το πρωί της Τρίτης (6/10), ένα φορτηγό γεμάτο με τα είδη πρώτης ανάγκης αναχώρησε για την πόλη της Καρδίτσας, προκειμένου να παραδώσει στη δημοτική αρχή τους τόνους βοήθειας που συγκεντρώθηκε.

Εξάλλου, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, εξασφάλισε, μεταξύ άλλων, χορηγία της ΕΥΑΘ Α.Ε, του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ), της Εταιρείας Διανομής Αερίου (ΕΔΑ) και άλλων φορέων, για την αποστολή στους πληγέντες μεγάλης ποσότητας εμφιαλωμένου νερού.

Για αλληλεγγύη των πόλεων και των δήμων της χώρας, μεταξύ τους μίλησε ο κ. Καϊτεζίδης, που σημείωσε ότι οι ζημιές στην Καρδίτσα είναι πρωτοφανείς και απηύθυνε έκκληση στην Πολιτεία για ουσιαστική στήριξη με κάθε τρόπο των πληγέντων κατοίκων, αλλά και των δήμων της περιοχής.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ