Κορονοϊός: «Δώρο Θεού ότι μολύνθηκα από τον covid-19» λέει ο Ντόναλντ Τραμπ


Μια δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ που θα συζητηθεί…

Ο Ντόναλντ Τραμπ έδωσε τη δική του μάχη με τον κορονοϊό και βγήκε (όπως φαίνεται) νικητής, ωστόσο ο πρόεδρος των ΗΠΑ με βίντεό του στο Twitter χαρακτήρισε την πανδημία ως «Δώρο Θεού»!

«Φαντάζομαι ότι με αναγνωρίζετε. Είμαι ο αγαπημένος σας Πρόεδρος» ανέφερε στην αρχή του διαγγέλματός του ο Ντόναλντ Τραμπ.

Μετά από τους ένθερμους επαίνους σε γιατρούς, αστυνομικούς, πυροσβέστες κ.λπ. και την επανάληψη του συνθήματος ότι «η Αμερική είναι μεγάλη και σπουδαία», ο Τραμπ μοιράζεται με το λαό του την εμπειρία της θεραπευτικής αγωγής. «Όχι ότι καιγόμουν στον πυρετό, αλλά στο νοσοκομείο μού έδωσαν Regeneron».

Επαναλαμβάνοντας τουλάχιστον τρεις φορές το όνομα της φαρμακοβιομηχανίας που εργάζεται στην έρευνα και τελειοποίηση του εν λόγω φαρμάκου, ο Πρόεδρος περιγράφει την απίστευτη αποτελεσματικότητά του. «Μου έδωσαν Regeneron και ήταν απίστευτο: Ένιωσα αμέσως καλά».

Βασισμένος στην προσωπική του εμπειρία, ο Ντόναλντ Τραμπ λέει ότι «έχουμε το Regeneron και ένα παρόμοιο φάρμακο από την Eli Lilly. Προσπαθούμε να τα κάνουμε διαθέσιμα για όλους, για επείγουσες ανάγκες».

Να σημειωθεί πως κανένα από τα δυο φάρμακα δεν έχει λάβει την έγκριση του αμερικανικού δημοσίου για την μαζική παραγωγή του.

«Έχουμε πλήρως έτοιμη τη διαδικασία επείγουσας έγκρισης» διαβεβαιώνει ο Πλανητάρχης στο βίντεο, προσθέτοντας ότι τα φάρμακα θα είναι δωρεάν διαθέσιμα, με ειδική μέριμνα για την τρίτη ηλικία, στα άτομα της οποίας η αγωγή θα χορηγείται κατά προτεραιότητα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ