Κορονοϊός: «Πάρτι» στα σκαλιά του Αγ. Νικολάου στην Πάτρα (vid)


Κορονοϊός – Όλες οι ειδήσεις:  Στο σήμα κατατεθέν της πόλης, που το πρωί δεσπόζει ήσυχο με ελάχιστους περαστικούς. Μόλις όμως πέσει το σκοτάδι… παντού κόσμος. Κάθε σκαλοπάτι και μια παρέα, η μία πάνω στην άλλη.

Από πάνω έως κάτω. Χωρίς καμία απόσταση, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Την ώρα που η Αχαΐα φλέγεται έχει μπει σε μίνι lock down από την προηγούμενη Τρίτη, με την μάσκα να είναι υποχρεωτική παντού.

Στις εικόνες που μεταδίδει το Mega, βλέπετε όμως, μάσκα δεν υπάρχει ούτε για δείγμα. Κάποιοι κάθονται κάτω και πίνουν τα ποτά τους. Άλλοι είναι όρθιοι και κουβεντιάζουν σε απόσταση αναπνοής.

Υπάρχουν και άλλοι, που καταφθάνουν με μηχανάκια για να ρεμβάσουν και να τα πουν με τα φιλαράκια τους στο πεζούλι. Οι αποστάσεις μηδενικές.

Μπροστά στο περιπολικό

Αυτή είναι η εικόνα από τη πάνω πλευρά. Και αυτή είναι η εικόνα από κάτω. Με το περιπολικό να είναι σταματημένο μπροστά στα σκαλιά, την ώρα που ο κορωνοϊός κάνει «πάρτι». Κανένας έλεγχος, καμία σύσταση να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ούτε συζήτηση για πρόστιμο στους παραβάτες. Το πλήρωμα κάθεται άπραγο, ενώ μπροστά στα μάτια τους, δεκάδες νεαροί στριμώχνονται ο ένας πάνω στον άλλο, χωρίς μάσκες!

Μέχρι χθες η Αχαΐα μετρούσε 9 κρούσματα ενώ η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί για το εάν θα γίνει από την ερχόμενη Τρίτη η άρση των περιοριστικών μέτρων στο νομό ή θα επεκταθεί.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ