Πέτσας: Η ιστορία έγραψε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένοχη


Το χρονοδιάγραμμα για τις διερευνητικές επαφές Ελλάδας-Τουρκία έθεσε ο Στέλιος Πέτσας, σημειώνοντας ότι θα γίνουν μετά το τη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 15-16 Οκτωβρίου.

«Όσο λιγότερες εντάσεις έχουμε τόσο το καλύτερο για τον Ελληνισμό», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ενώ για τα Βαρώσια ότι η Τουρκία έκανε αυτό που της είπε η ΕΕ να μην κάνει.

«Άρα εδώ θα βρει απέναντί του, όχι την Κύπρο, όχι την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την Ευρώπη», επεσήμανε ο κ. Πέτσας.

«Η ιστορία έγραψε ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένοχη»

Για την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, ο κ. Πέτσας κατέταξε μεταξύ των ηγετών που -όπως είπε, κοιτούν στα μάτια ναζιστικά μορφώματα και παίρνουν σωστές αποφάσεις τους Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αυτό που έγραψε η ιστορία, πρόσθεσε, είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένοχη, πως καταδικάστηκαν τα ηγετικά της στελέχη.

Για τις ποινές που θα τους επιβληθούν τόνισε πως πρόκειται για ένα ζήτημα για το οποίο φέρει ευθύνη η προηγούμενη κυβέρνηση, καθώς μείωσε τις ποιες και κατήργησε τον περιορισμό των πολιτικών δικαιωμάτων. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, τόνισε ο κ. Πέτσας και εξέφρασε την ελπίδα ότι με όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει, τέτοια μορφώματα ανήκουν στο παρελθόν.

Σχετικά με βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζει στελέχη της ΝΔ να εκφράζουν απόψεις ανεκτικότητας για την Χρυσή Αυγή, απάντησε ότι ο κόσμος έχει μνήμη και θυμάται ποιοι ήταν στην πλατεία με την Χρυσή Αυγή, έριξαν μαζί την κυβέρνηση Σαμαρά, πήγαιναν σε επικοινωνιακά σόου στο Καστελόριζο και ψήφισαν τις αλλαγές για να πέσει στα μαλακά η ηγεσία της Χρυσής Αυγής.

«Καλή η προσπάθεια συμψηφισμού που προσπάθησε η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά δεν πιάνει τόπο», τόνισε χαρακτηριστικά.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ