Κορονοϊός: Τέσσερις θάνατοι σε λίγες ώρες – Κατέληξε 90χρονος


Αυξάνεται ο τραγικός κατάλογος των νεκρών λόγω κορονοϊού στη χώρα μας, καθώς το Σαββάτου κατέληξαν τέσσερις άνθρωποι

Συγκεκριμένα, ένας 90χρονος με υποκείμενα νοσήματα κατέληξε στο νοσοκομείο Σωτηρία, ενώ στη συνέχεια ένας 82χρονος έχασε τη μάχη νοσηλεύομενος διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού από τις 16 Σεπτεμβρίου. Ο 82χρονος κατέληξε από σηπτική καταπληξία και πολυοργανική ανεπάρκεια, ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Λίγη ώρα αργότερα, κατέληξε επίσης στον Ευαγγελισμό ένας 73χρονος, που νοσηλευόταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του νοσοκομείου από τις 12 Σεπτεμβρίου. Αρχικά, είχε εισαχθεί στον Ερυθρό Σταυρό, ενώ κατέληξε λόγω σηπτικής καταπληξίας κι ενώ έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, κατέληξε στο 251 ΓΝΑ ένας 90χρονος άνδρας ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και έπασχε από υποκείμενα νοσήματα.

Ο συνολικός αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα ανέρχεται στους 435.

Οι περιοχές της Αττικής που βρίσκονται στο «κόκκινο»
Πέντε δήμοι στην Αττική βρίσκονται στο «κόκκινο» σε ότι αφορά στα κρούσματα κορονοϊού.

Ειδικότερα, οι περιοχές αυτές είναι: Ο Δήμος Αθηναίων, Δήμος Πειραιά, Δήμος Ιλίου, Δήμος Αχαρνών και Δήμος Περιστερίου, είναι αυτοί με τα περισσότερα κρούσματα.

Σε αυτές τις περιοχές, υπάρχει σύσταση για χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Η Αττική όπως και πολλές άλλες περιοχές της Ελλάδας και ειδικά αυτές που βρίσκονται σε «μίνι lockdown» -όπου η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους- βρίσκονται σε πορτοκαλί συναγερμό, δηλαδή στο επίπεδο «Αυξημένης Επιτήρησης».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ