Και όμως! Ξεπουλάνε οι Έλληνες μέσω eBay

Πολλοί είναι οι Έλληνες που επιλέγουν το eBay για να πουλήσουν αντικείμενα, εκ των οποίων πολλά είναι σπάνια, παράξενα και… πολύ ακριβά.

Σύμφωνα με στοιχεία της γνωστής πλατφόρμας, που δημοσιεύει η εφημερίδα “ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ”, το πρώτο αντικείμενο που πουλήθηκε από Έλληνα “ταξίδεψε” στις ΗΠΑ και ήταν το cd “The Bridge” του Αμερικανού μουσικού της τζαζ, Σόνι Ρόλινς. Στη λίστα βρίσκονται, επίσης, ένα ανδρικό τζιν γνωστής αμερικανικής εταιρείας, που πωλήθηκε μόλις 5 δολάρια, καθώς και 45 ελληνικά κέρματα του ευρώ, τα οποία χρονολογούνται το 2002 και πουλήθηκαν στις ΗΠΑ στα 32 δολάρια.

Χρυσά συλλεκτικά κινεζικά νομίσματα και κινητήρες ελικοπτέρου είναι δύο από τα πιο ακριβά αντικείμενα που πούλησαν μέχρι στιγμής Έλληνες, μέσω eBay, σε τιμές που αγγίζουν τα 21.500 δολάρια και 23.000 δολάρια αντίστοιχα. Πρόκειται για ένα σετ τεσσάρων χρυσών νομισμάτων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας του 1981, με θέμα αρχαιολογικά ευρήματα της Εποχής του Χαλκού, καθώς και έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης ελικοπτέρου Μπελ 212.

Ποιες χώρες προτιμούν

Οι ΗΠΑ αποτελούν την πρώτη χώρα προορισμού των προϊόντων που θέτουν προς πώληση Έλληνες, ενώ ακολουθούν το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Γαλλία, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Ιταλία, η Ρωσία και η Ισπανία.

ΠΗΓΗ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ