Κορονοϊός – Ο γιατρός του Τραμπ αποκαλύπτει: Δεν θεωρείται επικίνδυνος να μεταδώσει τον ιό


Ο Ντόναλντ Τραμπ πραγματοποίησε το Σάββατο την πρώτη του ομιλία μετά από την τριήμερη νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στην Covid-19 την περασμένη εβδομάδα, μίλησε σε εκατοντάδες οπαδούς του στον Λευκό Οίκο, με την ελπίδα να επανεκκινήσει την εκστρατεία του, η οποία αναστατώθηκε από την είδηση της λοίμωξής του.

Από το μπαλκόνι του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος Τραμπ απευθύνθηκε στους παρευρισκόμενους, λέγοντας πως είναι καλά στην υγεία του.

Δείτε την ομιλία του:

Σε αυτή τη δημόσια εκδήλωση που μοιάζει με προεκλογική συγκέντρωση στο Λευκό Οίκο, και ενώπιον ενός πλήθους που φωνάζει «τέσσερα χρόνια ακόμα», ο Τραμπ δεν φορούσε μάσκα και διαβεβαίωσε ότι ο κορονοϊός «θα εξαφανιστεί» πολύ σύντομα και ότι «αρχίζει να εξαφανίζεται».

«Παράγουμε θεραπείες και ισχυρά φάρμακα, θεραπεύουμε τους ασθενείς, θα το ξεπεράσουμε και το εμβόλιο θα έρθει πολύ, πολύ γρήγορα, σε χρόνο ρεκόρ», διαβεβαίωσε.

«Η επιστήμη και η ιατρική θα εξαλείψουν τον κινεζικό ιό μια για πάντα. Θα τον ξεφορτωθούμε από όλο τον κόσμο. Βλέπετε τη μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων στην Ευρώπη, στον Καναδά…, όμως αυτό θα εξαφανιστεί, αρχίζει να εξαφανίζεται και τα εμβόλια θα βοηθήσουν», εκτίμησε.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα πραγματοποιήσει δύο επιπλέον προεκλογικές συγκεντρώσεις την προσεχή εβδομάδα.

Ο Τραμπ θα μιλήσει κατά τη διάρκεια συγκεντρώσεων στο Τζόουνσταουν, στην Πενσυλβάνια και στο Ντι Μόιν, στην Άιοβα την Τετάρτη, αναφέρει η προεκλογική του ομάδα σε ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, ευχάριστα νέα όσον αφορά την πορεία της υγείας του Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ο γιατρός του, Σον Κόνλεϊ.

«Απόψε, είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι εκτός από το γεγονός ότι ο πρόεδρος πληροί όλα τα κριτήρια των CDC για ένα ασφαλές τέλος της απομόνωσης, με σημερινά αναγνωρισμένα πρότυπα, δεν θεωρείται πλέον επικίνδυνο να μεταδώσει (τον κορονοϊό) σε άλλα άτομα», δήλωσε ο Κόνλεϊ.

Τα Κέντρα Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (CDC) είναι η βασική ομοσπονδιακή υπηρεσία των ΗΠΑ για τη δημόσια υγεία.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ