Κοντονής για ΣΥΡΙΖΑ: Με «πυροβολούν» αντί να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη

Νέο χτύπημα εναντίον των πρώην συντρόφων του στον ΣΥΡΙΖΑ από τον Σταύρο Κοντονή μετά τη διαγραφή του αφού σε συνέντευξή του καλεί το κόμμα να αναλάβει την πολιτική ευθύνη αντί να «πυροβολεί» τον ίδιο.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος, τόνισε πως «ουδέποτε έκανα αναπαραγωγή των ισχυρισμών της ΝΔ» ενώ επέμεινε στα περί «σταλινισμού» και συκοφαντιών από την Κουμουνδούρου.

«Πώς το κόμμα στο οποίο ανήκα μέχρι πρότινος λαμβάνει ότι είπα εγώ, κάτι που είπε η Νέα Δημοκρατία, αυτό είναι το περίεργο» σημείωσε, εξηγώντας ότι ο ίδιος αναφέρθηκε μόνο στο ζήτημα των ποινών που προέβλεπε ο Ποινικός Κώδικας που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν γνωρίζω ποιος βρίσκεται πίσω από αυτήν την επίθεση και ούτε μ’ ενδιαφέρει να το μάθω» υπογράμμισε, αναφορικά με τα «πυρά» που δέχτηκε από την Κουμουνδούρου, για να προσθέσει: «Αν θέλουμε να φτιάξουμε κόμμα σοβιετικού τύπου, εμένα αυτό δεν μ’ αφορά».

«Εγώ στο κόμμα μου δεν έχω κάνει λογαριασμό» συνέχισε. «Το λέω στην Κεντρική Επιτροπή και… τρεις λαλούν και δυο χορεύουν» ανέφερε χαρακτηριστικά, αποκαλύπτοντας ότι ουδέποτε κλήθηκε από το κόμμα του να κάνει τον απολογισμό της θητείας του σε δύο υπουργικές θέσεις.

«Αν είναι αλήθεια αυτά που λέω, πρέπει να γίνει ανάληψη πολιτικής ευθύνης. Αντ’ αυτού, “πυροβολούμαι” εγώ» συμπλήρωσε ο κ. Κοντονής.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here