Άγριο έγκλημα στο Λουτράκι: Νεκρή 45χρονη και ακόμη ένα άτομο


Τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης 45χρονης γυναίκας στο Λουτράκι, καθώς το απόγευμα της Κυριακής, εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της μαζί με έναν άνδρα – Είχε εντοπιστεί νωρίτερα καμένο το αυτοκίνητό της – Δείτε εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος

Mπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι Αστυνομικοί που αναζητούσαν την 45χρονη Ουκρανή, της οποίας το αυτοκίνητο είχε βρεθεί καμένο τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με το loutraki365, οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Λουτρακίου εισέβαλλαν περίπου στις 16:15, στο σπίτι της 45χρονης , στο Φλάμπουρο και εντόπισαν νεκρή την 45χρονη.

Δίπλα της, σύμφωνα, με το loutrakiblog.gr, κείτονταν νεκρό ακόμη ένα άτομο, πιθανότατα άνδρας. Τα άψυχά τους σώματα βρίσκονταν στο δάπεδο μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Στο σπίτι έφτασαν αμέσως άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες. Ενώ, αναμένεται ιατροδικαστής για να διερευνήσει τον τρόπο με τον οποίο βρήκαν φρικτό θάνατο.

Όλα δείχνουν, ωστόσο, ότι πρόκειται για άγρια δολοφονία.

Δείτε το σπίτι όπου βρέθηκαν τα δύο πτώματα:

Το χρονικό της υπόθεσης και το καμένο αυτοκίνητο
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες πραγματοποίησαν εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες, ωστόσο δεν εντόπισαν κανέναν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ