Έγκλημα στο Λουτράκι: Νέα σοκαριστικά στοιχεία – Τους έπιασε γυμνούς και τους σκότωσε


Έγκλημα πάθους, όπως όλα δείχνουν, είναι η στυγερή δολοφονία μιας 45χρονης Ουκρανής, που έμενε μόνιμα στο Λουτράκι, και του Έλληνα φαρμακοποιού συντρόφου της στην περιοχή Φλάμπουρο.

Νέες αποκαλύψεις για το διπλό, στυγερό έγκλημα που έγινε στο Λουτράκι, έρχονται στη δημοσιότητα με τον πρώην σύντροφο της 45χρονης να αναζητείται από τις Αρχές καθώς φέρεται ως ο νούμερο ένα ύποπτος.

Οι λεπτομέρειες για το φονικό προκαλούν ανατριχίλα. Ο δράστης αιφνιδίασε τα θύματά του και τρύπωσε μέσα στο σπίτι που ζούσαν στο Φλάμπουρο. Χτύπησε μέχρι θανάτου τόσο την 45χρονη μασέρ και τον φαρμακοποιό, με τον οποίο συζούσε το τελευταίο διάστημα. Οι αστυνομικοί που μπήκαν στο αιματοβαμμένο σπίτι αντίκρισαν τις δύο σωρούς στο πάτωμα μέσα σε λίμνες αίματος.

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο καταζητούμενος διέφυγε με το αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας και λίγο πιο κάτω του έβαλε φωτιά. Μάλιστα βγαίνοντας από το σπίτι του διπλού φονικού έβαλε λουκέτο στην πόρτα και κλείδωσε. Τα θύματά του, άφησαν την τελευταία τους πνοή μόνα και αβοήθητα.

Το καμένο ΙΧ της 45χρονης

Σχεδιασμένη από καιρό

Οι κινήσεις του δράστη μαρτυρούν πως ο δολοφόνος μόνο τυχαία δεν έδρασε.

Πήγε στην περιοχή Βηθλεέμ με το δικό του αυτοκίνητο, το άφησε εκεί και κατευθύνθηκε πεζός προς το σπίτι στο Φλάμπουρο. Όταν είδε απ’ έξω το μπλε Ι.Χ. που ανήκε στον φαρμακοποιό, βεβαιώθηκε για το θέαμα που θα αντίκριζε όταν θα άνοιγε την πόρτα με το κλειδί που δεν είχε παραδώσει στην πρώην σύντροφό του.

Τα ευρήματα οδηγούν στην εκτίμηση ότι ο Ουκρανός πρώην σύντροφος της γυναίκας, που φέρεται να μην ζει στο Λουτράκι, αποφάσισε να πιάσει επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι.

Σύμφωνα με την μακροσκοπική εξέταση που έκανε ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου, Νικόλαος Κωτακίδης, ο δράστης αιφνιδίασε το ζευγάρι που ήταν γυμνό και κανείς δεν κατάφερε να αντιδράσει, όταν τους επιτέθηκε με κάποιο ογκώδες όργανο χτυπώντας τους ξανά και ξανά στα κεφάλια!

Ποια ήταν η άτυχη 45χρονη

Σύμφωνα με το loytrakiblog.gr πρόκειται για την 45χρονη Φωτεινή – Svitlana, η οποία είχε μία κόρη 20 ετών.

Πώς εντοπίστηκε το άτυχο πτώμα της

Mπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκαν οι Αστυνομικοί που αναζητούσαν την 45χρονη Ουκρανή, της οποίας το αυτοκίνητο είχε βρεθεί καμένο τα ξημερώματα της Κυριακής. Σύμφωνα με το loutraki365, οι Αστυνομικοί του Α.Τ. Λουτρακίου εισέβαλλαν περίπου στις 16:15 το μεσημέρι της Κυριακής, στο σπίτι της στο Φλάμπουρο και την εντόπισαν νεκρή.

Δίπλα της, σύμφωνα, με το loutrakiblog.gr, κείτονταν νεκρός ακόμη ένας άνδρας, ο οποίος διατηρούσε σχέση με την 45χρονη. Τα άψυχά τους σώματα βρίσκονταν στο δάπεδο μέσα σε μία λίμνη αίματος και έφεραν τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Στο σπίτι έφτασαν αμέσως άνδρες της Εγκληματολογικής υπηρεσίας, οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες.

Ενώ, ο ιατροδικαστής έριξε «φως» στα αίτια του θανάτου τους.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Ναυπλίου και Καλαμάτας, Νικόλαος Κωτακίδης μετά την αυτοψία που διενήργησε μέσα στο σπίτι, και οι δύο σοροί έφεραν πολλαπλά κτυπήματα στο κεφάλι, τα οποία εκτιμάται ότι προκλήθηκαν από όργανο που έχει όγκο.

Αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροψία – νεκροτομή στις σορούς του άνδρα και της γυναίκας, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες και τη συλλογή στοιχείων, για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Δείτε το σπίτι όπου βρέθηκαν τα δύο πτώματα:

Το χρονικό της υπόθεσης και το καμένο αυτοκίνητο

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ένα ΙΧ υβριδικό αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες και κάηκε ολοσχερώς στην περιοχή Βηθλεέμ του Λουτρακίου.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο Πυροσβεστικά οχήματα από το κλιμάκιο Περαχώρας με 5 άνδρες καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Πυροπροστασίας Δασών Λουτρακίου με μία υδροφόρα.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες πραγματοποίησαν εξονυχιστικές έρευνες στην περιοχή για τυχόν τραυματίες, ωστόσο δεν εντόπισαν κανέναν.

Οι άνδρες του Ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής διαπίστωσαν από τον αριθμό κυκλοφορίας ότι το αυτοκίνητο ανήκει σε μια 45χρονη από την Οδησσό της Ουκρανίας, η οποία είναι διαζευγμένη, μητέρα ενός κοριτσιού περίπου 20 χρόνων και κατοικεί μόνιμα στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου.

Ωστόσο, το πρωί της Κυριακής , ένας γείτονας ειδοποίησε την Αστυνομία ότι έβλεπε αίμα να βγαίνει από την εξώπορτα του σπιτιού της.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος, οι οποίοι χτύπησαν την πόρτα χωρίς να πάρουν απάντηση. Μόλις πήραν την εισαγγελική άδεια μπήκαν στο σπίτι, όπου εντόπισαν και τα δύο άψυχα σώματα μέσα σε λίμνη αίματος.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ