«Θα κοπούν κεφάλια και θα κυλήσουν» – Ξεκίνησε ο μεγαλύτερος πόλεμος καρτέλ στο Μεξικό


Η κυβέρνηση δηλώνει ανήμπορη να σταματήσει το καρτέλ του «Ελ Τσάπο» να τα βάλει με το CJNG.

Τρόμος στο Μεξικό καθώς τα δυο μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών της χώρας ανακοίνωσαν αιματοκύλισμα μεταξύ τους με στόχο φυσικά την αποκλειστική διακίνηση στη χώρα.

Το καρτέλ της Σιναλόα, το οποίο φυσικά ανήκει στον διαβόητο «Ελ Τσάπο» ανακοίνωσε πως έφτασε στην επαρχία Nayarit στο δυτικό Μεξικό με έναν και μοναδικό στόχο: Να αφανίσει το Cartel Jalisco New Generation (CJNG).

Το καρτέλ της Σιναλόα δεν δίστασε να απειλήσει ακόμα και αξιωματούχους.

Με ένα απειλητικό μήνυμα προειδοποίησε για την έναρξη της «Επιχείρηση MZ», ζητώντας δικαιοσύνη (!) απειλώντας αξιωματούχους, αστυνομικούς και φυσικά όποιον σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά του, τονίζοντας χαρακτηριστικά «κεφάλια θα κοπούν και θα κυλήσουν».

Από την άλλη, το CJNG δεν άφησε φυσικά τις απειλές αναπάντητες, εκτελώντας 3 άτομα που ήταν μέλη του καρτέλ της Σιναλόα, δηλώνοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα να αιματοκυλήσει όλη τη Nayarit αν αυτό χρειαστεί.

To CJNC δηλώνει έτοιμο για αιματοκύλισμα!

Το CJNC έχει αποκτήσει τεράστια δύναμη την τελευταία διετία και είναι γνωστό για την ωμή βία που χρησιμοποιεί σχεδόν σε κάθε επιχείρησή του.

Από την άλλη το καρτέλ της Σιναλόα είναι το παλαιότερο και χτίστηκε από τον «Ελ Τσάπο» ενώ πλέον το «τρέχει» ο αντικαταστάτης του, Ismael ‘El Mayo’ Zambada.

O Ismael ‘El Mayo’ Zambada

Να σημειωθεί, πως η αστυνομία δηλώνει ανήμπορη να μπει στη μέση αυτού του πολέμου…

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ