Έγκλημα στα Πετράλωνα: Φρίκη! «Μου ζήτησε να τεμαχίσω τις δύο γυναίκες»


Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το φρικτό διπλό έγκλημα που διαπράχθηκε το 2007 στα Πετράλωνα, με θύματα μια μητέρα από τη Γεωργία και την 21χρονη κόρη της, το οποίο κατάφερε να εξιχνιάσει η Ασφάλεια Αττικής, έπειτα από 13 χρόνια ερευνών.

Μάλιστα, οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, έπειτα από διεξοδική έρευνα, κατάφεραν να βγάλουν στο φως όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος, ακόμα και το γεγονός πως ο δολοφόνος επιστράτευσε έναν από τους υπαλλήλους του στα ψητοπωλεία που διατηρούσε στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος είχε μεγάλη εμπειρία στον χειρισμό μαχαιριών, προκειμένου να τεμαχίσει τα δύο πτώματα, με αμοιβή 10.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει η Realnews, τα τεμαχισμένα πτώματα, μητέρας και κόρης, δεν βρέθηκαν ποτέ καθώς κατέληξαν σε χωματερή, γιατί οι κατηγορούμενοι φρόντισαν εκείνο το βράδυ της 6ης Ιουλίου του 2007 να τα πετάξουν σε κάδους απορριμμάτων σε διάφορες περιοχές τις Αττικής, ώστε να είναι αδύνατος ο εντοπισμός τους. Οι συγγενείς των δύο γυναικών είχαν δηλώσει της εξαφάνισή τους τρεις ημέρες μετά το άγριο φονικό, χωρίς βέβαια να γνωρίζουν πως μητέρα και κόρη είχαν δολοφονηθεί με άγριο τρόπο. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 21χρονη κόρη του θύματος κάποια στιγμή άρχισε να εργάζεται σε ένα από τα τρία ψητοπωλεία που διατηρεί στο κέντρο της Αθήνας ο 54χρονος Πακιστανός και περιστασιακά σε μίνι μάρκετ, επίσης ιδιοκτησίας του ίδιου.

Ο «εκβιασμός»

Σύμφωνα με την ομολογία του 54χρονου Πακιστανού, που φέρεται ως ο δολοφόνος των δύο γυναικών, εν προκειμένω μητέρας και κόρης, εκείνη την εποχή άρχισε να συνδέεται ερωτικά με τη νεαρή κοπέλα από τη Γεωργία, παρότι ο ίδιος παντρεμένος και πατέρας 6 παιδιών. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση-ομολογία του 54χρονου, κάποια στιγμή η μητέρα της 21χρονης, μαθαίνοντας για τη σχέση του παιδιού της με τον εργοδότη της, αντέδρασε και άρχισε να τον ενοχλεί ώστε να διακοπεί ο δεσμός τους. «Έφτασα στο σημείο να τους αγοράσω διαμέρισμα στη Γεωργία και να τους δώσω σταδιακά χρηματικό ποσό ύψους άνω των 10.000 ευρώ, προκειμένου η 59χρονη μητέρα της Α…. να μην τα πει όλα στη σύζυγό μου, όπως με απειλούσε, και μου διαλύσει την οικογένεια, καθώς είμαι πατέρας 6 παιδιών», λέει χαρακτηριστικά στην ομολογία του ο φερόμενος ως δολοφόνος. Έτσι, έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του και παρέσυρε τις δύο γυναίκες, μαζί με έναν 60χρονο συμπατριώτη του, σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας του στα Πετράλωνα, με το πρόσχημα της διασκέδασης. Εκεί, αφού κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και οι αντιστάσεις των δύο γυναικών είχαν καμφθεί, ο 54χρονος, με τη βοήθεια του 60χρονου, τις στραγγάλισε με ένα σχοινί. Από εδώ και έπειτα αρχίζουν τα δύσκολα για τους δύο δράστες, καθώς έπρεπε να βρουν τρόπο να ξεφορτωθούν τα πτώματα. Ξεκίνησαν, λοιπόν, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη δικογραφία, την προσπάθεια τεμαχισμού των δύο πτωμάτων, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθώς δεν διέθεταν τις… απαραίτητες γνώσεις. Η… λύση στο πρόβλημά τους δόθηκε μέσω ενός υπαλλήλου σε ένα από τα σουβλατζίδικα του 54χρονου. Επιστράτευσαν, με το αζημίωτο βέβαια, τον υπάλληλο, που είχε την ειδικότητα του παρασκευαστή και κόφτη γύρου, ο οποίος, μάλιστα, όταν ζούσε στη χώρα του κατά καιρούς εργαζόταν ως εκδοροσφαγέας και έτσι είχε τις απαραίτητες γνώσεις για τη δουλειά που χρειαζόταν να κάνει. Στο μεταξύ, οι όποιες αντιστάσεις του υπαλλήλου κάμφθηκαν όταν άκουσε την αμοιβή του… 10.000 ευρώ! Πράγματι, ο «ειδικός» έφτασε στο διαμέρισμα στα Πετράλωνα για να τελειώσει τη δουλειά, όπως και έγινε. Μέσα σε μία ώρα, ο 54χρονος υπάλληλος είχε τεμαχίσει τα δύο πτώματα, χρησιμοποιώντας ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο. Στη συνέχεια, όλοι μαζί τοποθέτησαν τα κομμάτια από τις άτυχες γυναίκες σε μεγάλες σακούλες απορριμμάτων, τις τοποθέτησαν στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του 54χρονου και, σύμφωνα με την ομολογία του, τις πέταξαν σε διάφορους κάδους απορριμμάτων σε απομακρυσμένες περιοχές τις Αττικής, τριγυρνώντας όλη τη νύχτα με το αυτοκίνητο.

Ειδική ομάδα

Εδώ και 13 χρόνια όλοι πίστευαν πως οι δύο γυναίκες, η 21χρονη και η 59χρονη μητέρα της, είχαν εξαφανιστεί. Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση έμενε στο σκοτάδι για πολύ καιρό, οι αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής ανέσυραν τον φάκελο της εξαφάνισης και πραγματοποίησαν έρευνες, κυρίως στο κέντρο της Αθήνας. Πριν από μερικούς μήνες τους προέκυψε μια σχετικά αόριστη πληροφορία από έναν αλλοδαπό περί δολοφονίας των δύο γυναικών, υποδεικνύοντας, μάλιστα, το κατάστημα που εργαζόταν το 2007 η 21χρονη κοπέλα. Οι αστυνομικοί του Αναζητήσεων θεώρησαν την πληροφορία σοβαρή και αμέσως τη διαβίβασαν στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η ειδική ομάδα «CSI» που ερευνά παλιά ανεξιχνίαστα εγκλήματα και, τελικά, να φτάσει στην εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ