Καλαμάτα: Απίστευτο περιστατικό – Δάγκωσε αστυνομικούς για μία κλήση!


Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα την Δευτέρα (12/10) στην Καλαμάτα με αφορμή μία κλήση για τροχονομική παράβαση

Κατά την διάρκεια περιπολίας, δύο δημοτικοί αστυνομικοί βεβαίωσαν παράβαση σε όχημα στην οδό Είρας. Λίγο αργότερα, όταν ο ιδιοκτήτης του οχήματος αντιλήφθηκε την κλήση, μετέβη στα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας στο ισόγειο του ιστορικού δημαρχείου Καλαμάτας θέλοντας να ζητήσει τον λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eleftheriaonline.gr ο άνδρας, επιτέθηκε αρχικά φραστικά και έπειτα γρονθοκόπησε τον έναν από τους αστυνομικούς. Πιάστηκαν στα χέρια και κατά την διάρκεια του επεισοδίου δάγκωσε τον έναν δημοτικό αστυνομικό στο χέρι και τον άλλον στο φρύδι και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί ενημέρωσαν άμεσα την Ελληνική Αστυνομία, αλλά μέχρι στιγμής η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. δεν κατάφερε να τον εντοπίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για 50χρονο Ρομά, γνωστό στις Αρχές, σε βάρος του οποίου οι αστυνομικοί έχουν ήδη υποβάλει μήνυση. Έπειτα μετέβησαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις λόγω της φύσης της επίθεσης και θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ