Τραγωδία: Νεκρός 52χρονος από τσίμπημα σαρανταποδαρούσας


Τραγωδία: Ο άτυχος άνδρας υπέστη αναφυλακτικό σοκ και άφησε την τελευταία του πνοή λίγα λεπτά αργότερα στον κήπο στο νοσοκομείο

Μια απίστευτη τραγωδία διαδραματίστηκε στην Ταϊλάνδη, όπου ένας από τους διασημότερους πυγμάχους της χώρας, ο Dokmaipa Por Pongsawang, άφησε την τελευταία του πνοή από τσίμπημα σαρανταποδαρούσας.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού του όταν ένιωσε έναν οξύ πόνο στο χέρι. Τότε κατάλαβε πως τον είχε δαγκώσει κάποιο έντομο και αμέσως άρχισαν οι ζαλάδες. Λίγα λεπτά αργότερα έπεσε σε κώμα.

O άτυχος 52χρονος

Ο Dokmaipa μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί άφησε την τελευταία του πνοή. Ο 52χρονος είχε ζάχαρο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάθει σχεδόν αμέσως δηλητηρίαση.

Η κόρη του Dokmaipa, μιλώντας σε τοπικά μέσα ενημέρωσης σχολίασε πως ο πατέρας της όντως έχασε τη ζωή του από το τσίμπημα του εντόμου, πέφτοντας σε κώμα λίγα λεπτά αργότερα.

Υπεύθυνη για το θάνατο του Dokmaipa είναι η κινεζική σαρανταποδαρούσα, ένα είδος που μπορεί να φτάσει τα 21 εκατοστά ενώ τρέφεται κυρίως με σαύρες και ποντίκια.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ