Η Κέιτι Πέρι γιόρτασε τα γενέθλια της με κρουαζιέρα στο Νείλο μαζί με 64 φίλους της


H διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς έκλεισε πτήση για την Αίγυπτο για αυτήν και… 64 φίλους της! Η τραγουδίστρια και η πολυπληθής παρέα της έκανε μια δεκαήμερη κρουαζιέρα στον ποταμό Νείλο, περιηγήθηκαν με καμήλες μέσα στην έρημο και απόλαυσαν το μοναδικό θέαμα του ήλιου που δύει πίσω από τις πυραμίδες.

Όπως είναι φυσικό, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από φωτογραφίες και στιγμιότυπα που πόσταραν οι χαρούμενοι προσκεκλημένοι της πολυβραβευμένης ερμηνεύτριας.

Τις ώρες που το ποταμόπλοιο βρισκόταν εν πλω δεν ήταν λίγοι οι συμμετέχοντες στην κρουαζιέρα που επισκέπτονταν το netbet καζίνο, μέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα, τα τάμπλετ ή τα λάπτοπ τους, θέλοντας να χαλαρώσουν και να δοκιμάσουν την τύχη τους στη ρουλέτα, το μπλάκτζακ, τους κουλοχέρηδες ή κάποιο άλλο από τα τυχερά παιχνίδια που προτείνει η ιστοσελίδα.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν φυσικά και ο αρραβωνιαστικός της Κέιτι Πέρι, ο 42χρονος Ορλάντο Μπλουμ, που πόσταρε στο Instagram πολλά χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, συμπεριλαμβανομένης μιας τρυφερής φωτογραφίας όπου αγκαλιάζει την αγαπημένη του και μέλλουσα σύζυγό του, που φοράει ένα πανέμορφο γαλαζοπράσινο φόρεμα και ασορτί τουρμπάνι στο κεφάλι, με φόντο ένα ρομαντικό ηλιοβασίλεμα στις πυραμίδες. Σε όλες τις φωτογραφίες που πόσταρε ο ηθοποιός κοιτάζει με αγάπη στα μάτια την πανέμορφη τραγουδίστρια.

Σε μια από τις λεζάντες που συνοδεύουν τις φωτογραφίες ο Ορλάντο Μπλουμ αναφέρει πως μαζί με το ζευγάρι βρισκόταν και η μητέρα του, Sonia Copeland, η οποία γιόρτασε μαζί με τον γιο της και τη μέλλουσα νύφη της τα γενέθλια της.

Σε μια άλλη ποιητική του ανάρτηση ο Ορλάντο Μπλουμ γράφει: «Είναι σα να βλέπεις όλο τον κόσμο – η μαγεία της Αιγύπτου άνοιξε την καρδιά μου σε έναν καταρράκτη αγάπης με τις λατρεμένες μου γυναίκες να γιορτάζουν μαζί τα γενέθλιά τους».

Ανάμεσα στους 64 καλεσμένους της Κέιτι Πέρι ήταν η ηθοποιός Shannon Woodward, ο στιλίστας της Jamie Schneider, ο καλός της φίλος Nico Mizrahi, και ο designer Johnny Wujek, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Page Six.

Σε μια φωτογραφία που πόσταρε ένας από τους καλεσμένους φαίνεται η πολυπληθής ομάδα που ποζάρει κάτω από την εμβληματική Σφίγγα στη Γκίζα. Στη λεζάντα έγραψε: «Να πως μπορείς να σφυρηλατήσεις δεσμούς φιλίας μέσα σε 10 μέρες. Εξήντα τέσσερις άνθρωποι επιλεγμένοι προσεκτικά από τη θεά του σύγχρονου τραγουδιού Κέιτι Πέρι, ζουν αρμονικά μαζί σε ένα καράβι που κατεβαίνει τον Νείλο με μόνο έναν όρο…. Ότι κάθε ένας και κάθε μία από εμάς θα πρέπει να κάθονται σε κάθε γεύμα δίπλα σε διαφορετικό άτομο».

Η Κέιτι Πέρι γιόρτασε τη μέρα των γενεθλίων της στις 25 Οκτωβρίου με ένα πλουσιοπάροχο δείπνο στο ναό του Εντφού, μια πόλη που βρίσκεται δυτικά του ποταμού Νείλου.

Μετά το δείπνο ακολούθησε νυκτερινή πορεία με καμήλες στην έρημο, κάτι που έδειξαν να διασκεδάζουν όλοι οι προσκεκλημένοι.

Ο καρδιοκατακτητής ηθοποιός και η πανέμορφη τραγουδίστρια ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους τον Φεβρουάριο. Προγραμματίζουν τον γάμο τους για τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με το US Weekly, λίγο μετά τις συναυλίες της Κέιτι Πέρι στο Λος Άντζελες και το Σικάγο, στις 6-7 Δεκεμβρίου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ