Τραγουδιστής με ανίατη ασθένεια κάνει ασκήσεις με την κορούλα του και συγκλονίζει


Ο 32χρονος τραγουδιστής που πάσχει από μια σπάνια νόσο στον εγκέφαλο, έκανε ασκήσεις με τη βοήθεια της μικρής κόρης του, που είναι μόλις 15 μηνών.

Πριν από μερικές ημέρες ο Τομ Πάρκερ έμαθε πως πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, που προκαλεί όγκο τελικού βαθμού στον εγκέφαλο. Ο 32χρονος τραγουδιστής και η σύζυγός του, είχαν μάθει μόλις τον Ιούνιο ότι θα αποκτήσουν και δεύτερο παιδί και η αποκάλυψη της ασθένειας έφερε δύσκολες ημέρες για την οικογένεια.

Ο όγκος που έχει στον εγκέφαλο ο Τομ Πάρκερ είναι ένα γλοιοβλάστωμα τέταρτου βαθμού, κάνει ακτινοθεραπεία και χημειοθεραπεία για να παρατείνει τη ζωή του, με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών να μην είναι αισιόδοξος.

Ο ίδιος, πάντως, δεν θέλει να χάσει ούτε ένα δευτερόλεπτο οικογενειακής ευτυχίας και το βίντεο που δημοσίευσε συγκίνησε τους πάντες.

Μαζί με την μικρή Αουρέλια, τη μόλις 15 μηνών κόρη του, ο Τομ έκανε κάποιες ασκήσεις που πρέπει να ακολουθεί λόγω και της θεραπείας που κάνει, και συγκίνησε τους πάντες. Την ίδια ώρα, η σύζυγός του προσπαθεί να τον στηρίξει όσο μπορεί, όμως, λόγω κορονοϊού δεν μπορεί να τον συνοδεύει στις θεραπείες του και αυτό ήδη την έχει «λυγίσει».

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ